elifcepel esmma1 540 dolardı. İş yerime gelip aldılar kanı. 2 gün içinde Amerika’ya gitti. Kargo takibi için kod vs herşeyi veriyorlar sizede.
esmma1 elifcepel teşekkür ederim bilgi için gerçekten ne kadar yüksek fiyatlar 🙈2.gebeliğim oğlum 5.5 yaşında o dönemde yoktu 😀
seymanurd Ben dna lab de yaptırdım bulunduğum hastanede kan vermiştim onlar oradan teslim aldı 12 bin gibi birsey Ödemiştik sanki şuan 9 aylığım üstünden bi 7 ay geçti tabi
tas_zeyno esmma1 bende 12. Haftada yaptırdım izmirdeyim. Panorama firmasında yaptırdım. Full pakett ve kistik fibrosis diye bişey var mış onada bakılsın dedik toplam 38 bin ödedik 7 8 günde çıktı sonuçlar temiz çok şükür. Şuan 16 haftalığım 🙏🏻
elifcepel esmma1 evet benimde bir kızım var. Biz ikili üçlü test yaptırmıştık o zamanlar. Şimdi ise daha net yanılma payı çok çok az olduğundan fetal yaptırmayı tavsiye ediyorlar.
camdakideki esmma1 bende 10.hafta yeni bitti 10+5 de Nevagen e 15 bin e yaptırdım merakla bekliyorum sonucu 🥰
senaaoztr_ 12+5 haftalık hamileyim bugün fetal dna yaptırdım genoks a yaptırdım 20-25 bin arası fiyatlar ama çok güvenilir doğru sonuç veriyor bir kaç arkadaşım daha yaptırdı onlar da memnun ucuza yapan yerler yanlış sonuç veriyor bilginiz olsun.
decembermum esmma1 ben yaptıralı bi 12 hafta oldu yani çoktan sonucum çıktı çok şükür temiz çıktı sonuçlar
nihaldadas Bende istanbuldayım Fetal yaptırmak istiyorum fiyat ve firma bilgisi iletebilir misiniz yaptıran anneler bizi de aydınlatın lütfen