esmma1 Kızlar merhaba gebeliğimin 10.haftasındayım doktorumuz fetal DNA testi yapılmasını istedi sizler yaptırdınız mı hangi hastanede ne kadar ödediniz ben İstanbul Anadolu yakasındayım Avrupa yakası da olur bilgi verirseniz çok sevinirim 🥰
istanbullugelin27 esmma1 ben de 10.haftamdayım doktor fetal dna yaptırabilirsin artık dedi ve panorama naterayı önerdi. Görüştüm 540 dolar panorama plus paketi yani ortada paketmiş. Pazartesi eve gelip kan alacaklar 🙈
decembermum esmma1 ben Primis diye bir firmaya yaptırdım doktor ile anlaşması oluyor 14.500 ödemiştim
tas_zeyno esmma1 bende 12. Haftada yaptırdım izmirdeyim. Panorama firmasında yaptırdım. Full pakett ve kistik fibrosis diye bişey var mış onada bakılsın dedik toplam 38 bin ödedik 7 8 günde çıktı sonuçlar temiz çok şükür. Şuan 16 haftalığım 🙏🏻
esmma1 istanbullugelin27 😫ohh ne kadar pahalı bu ne 😌hayırlısı oldun canım güzel sonuçlar alırsın inşallah 🙏
esmma1 decembermum fiyat olarak daha iyiymiş canım sağlıklı güzel haberler alırsın inşallah 🙏 ben yeditepe üni hastanesi 12 bin fiyat verdi aldığım en uygun fiyat şuan bu
elifcepel esmma1 yeditepeyi önermedi doktorum. Sonuçlarda sorun çıkabiliyormuş. Şikayetvar da baya yorum vardı onunla ilgili.
decembermum esmma1 ben yaptıralı bi 12 hafta oldu yani çoktan sonucum çıktı çok şükür temiz çıktı sonuçlar
burcinn01 esmma1 hayır İstanbul Tekirdağ bölge sorumlusu var isterseniz numarasını iletebilirim konuşursunuz her aşamasında ilgilendi sagolsun en son bize mutlu haberi de verdi 🥰 hiç unutmayacağım bir andı
burcinn01 esmma1 yazdığım onayda kaldi bi meşhur uygulama varya i ile başlayan onu verin ordan bilgi vereyim dndjdj
elifcepel esmma1 540 dolardı. İş yerime gelip aldılar kanı. 2 gün içinde Amerika’ya gitti. Kargo takibi için kod vs herşeyi veriyorlar sizede.