aogoya aysuakhsyn bu gün muayenem vardı doktor totem yaptım 39+3 e kadar doğurmayacaksın sen o güne randevu veriyorum dedi 😅🥲 hocam 10 gün daha nasıl dayanırım dedim tut bebeği dedi 😅😅
aysuakhsyn aogoya benim doktorum doğumla alakalı hiç bir şey söylemiyor pazartesi randevum var bakalım ne dicek 😅
aogoya caglazumra kesinlikle unutuyor bende aynı düşüncedeyim özellikleeee son 2-3 hafta bence siliniyor hafızadan o doğum anındaki hormonla beraber ahahahahah Benimde bi 4 bide 2 yaşında çocuğum var 😅
caglazumra aogoya Allah bağışlasın size inşallah ama ben sanırım bu günleri bi daha unutmayacağım kendime hep hatırlatıyorum iki kızım bana yeter asla 3. Yü yapmayı aklından bile geçirme diye
aogoya caglazumra yaaaaaaa öyle demeyin ama 🥲 sağlıkla kucağınıza alın sizde inşallah Bende yeter diyip durdum ama hep hamileliği ve bebek kokusunu özledim ve ilerde etrafımda ne kadar çocuğum olursa okadar yalnız kalmam düşüncesiyle heralde 3.yü yaptım
caglazumra aogoya Desteksiz olmak çok zor yoksa bende isterdim çok çocuklarım olsun az olsun sağlıkla büyüsünler ben onlara yetebileyim çocukluğumuz çok güzel geçti diyebilsinler bana yeter tabiki büyük konuşmamak da lazım ama öyle işte..
aogoya caglazumra eğer desteksizse zor ztn benim kayınbalidemler annemler çok yakın sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar oradan rahatım
Yadigardemir bende 36+2 selmalar bende yatamıyorum son 5 gün sonra sezryan olacağım tansiyon yüksekliği bedeniyle ama geçmiyor günler
minikfasulyeo aogoya 2 3 saat parçalı olarak uyuyarak hayatta kalmaya çalışıyoruz diyelim Hormonlar mahvetti bizi ya
dilekmom6 aysuakhsyn aynı ben. Gece 4 gibi uyudum 5′te bir kalktm tuvalete. Hemen daldım 7′de bir daha kalktm. Sonra uyuyamadm saat 11′e kadar. 11′den sonra da 2 saat uyudum onda da tuvalete kalktım tabi.
zehrakrdg aogoya ağlayın içiniz rahatlasın. 🥲Az ağlamamıştım yaaaa yatağın her yeri yastık oluyordu kendimi yerleştirene kadar 😄😄