tugbaa_sezercanak sndyy_4343 iki hafta var aramızda aynıyız ne güzel doktor tahminde bulundu mu hiç inşallah bu gebeliğinizi sağlıkla geçirirsiniz bebeğinize kavuşursunuz sağlıkla dua edicem size hamillerin duası kabul olur dualarımdasınız🤲🏻🥰
sumeyees fikretbaciniz banada yap kız yorum 
demdemhat tugbaa_sezercanak bu haftalar nub un belli olduğu haftalar. Tam bir kız nub u gibi duruyor. Tabi tıtmayanlsr da oluyor. İçinizden hangi cinsiyet geçiyorsa inşallah o olur🙏🏻🙏🏻
rsyk demdemhat merhaba benimde mi kız nubu gibi duruyor chatpgye sorunca doğru biliyor diyorlar o hep erkek dedi bana nuba göre😂
tugbaa_sezercanak rsyk banada nuba göre erkek dedi chat cpt ama burdaki arkadaşda kız nubu gibi duruyo diyo hepsi kafa karıştırıcı aslında
demdemhat rsyk sizinkini tam anlayamadım çünkü nub çok çıkmamış sanki . Ama kız gibi anladım. İnşallah istediğiniz cinsiyettedir. Sağlıkla gelsin inşallah
tugbaa_sezercanak sumeyees bende aynı görseli bi kaç saat arayla attım birinde erkek birinde kız dedi 😁
cgltnc  Lütfen bana da tahminde bulunurmusunuz☺️
ElifZehr rsyk hakınızdan hayırlısı olsun ugsden birşey anliyamadim ama doktor daha iyi görür tabi kız gibi dediyse muhtemelen kız dir banada öyle dedi kızdı sizin gibi düşünüyordum değişir mi diye sağlıkla kucağınıza alin inşllah, bir tahminde bulunmadım🤍🌸