tugbaa_sezercanak demdemhat bu kadar nasıl emin oldunuz ya nerden biliyosunuz teşekkür ederim bu arada tahminde bulunduğunuz için ama baya yüksek ihtimal verdiniz
demdemhat tugbaa_sezercanak bu haftalar nub un belli olduğu haftalar. Tam bir kız nub u gibi duruyor. Tabi tıtmayanlsr da oluyor. İçinizden hangi cinsiyet geçiyorsa inşallah o olur🙏🏻🙏🏻
tugbaa_sezercanak sndyy_4343 siz daha öncede erkek dediniz bana ya sekiz haftalıkken atmıştım şimdi 11 haftalık oldu yine erkek dediniz ozmaan da erkek dediniz nerden anlıyorsunuz
sndyy_4343 tugbaa_sezercanak 8 haftalıkken bebeğin yapısına şekline göre demişimdir bu haftada Nuba göre öyşe düşünüyorum😙
tugbaa_sezercanak sndyy_4343 inşallah doğrudur üç tane kızım var illaki gönül istiyo diğer meyveden nuba göre başka biri baktı kız dedi ama
sndyy_4343 tugbaa_sezercanak aşkım hepimiz tahmin yapıyoruz bende erkek çocuğum olmasını çok istiyorum banada kimisi kız kimisi erkek diyor yani biz ne dersek diyelim aklın karışacak🙄 kurban olduğum rabbim inşalllah gönlündekini verir 😙 hayırlı sağlıklı bir erkek çocuğu nasip etsin😙
tugbaa_sezercanak sndyy_4343 amin inşallah canım benim ya valla içimi ferahlattın haklısın aslında doktordan net sonuç almadan hiç bişeye ümit bağlamamak gerekiyo aslında sizin kaç kızınız var
tugbaa_sezercanak sndyy_4343 Allah sizinde gönlünüzdekini nasip etsin inşallah herkese dua ediyorum sadece kendime değil isteyen herkese gönlündekini versin iki meyveyi de tattırsın rabbim
sndyy_4343 tugbaa_sezercanak benim 1 kızım var 2 bebeğimi 4 aylıkken kaybettim onlar erkekti benim gebeliklerim riskli olduğu için zorlanıyorum o yüzden bir kız bir erkek olsa yeter 🥹
tugbaa_sezercanak sndyy_4343 yaa Allah rahmet eylesin melek oldular melekler inşallah rabbim nasip etsin sizede
tugbaa_sezercanak sndyy_4343 iki hafta var aramızda aynıyız ne güzel doktor tahminde bulundu mu hiç inşallah bu gebeliğinizi sağlıkla geçirirsiniz bebeğinize kavuşursunuz sağlıkla dua edicem size hamillerin duası kabul olur dualarımdasınız🤲🏻🥰