st23 Allahneverdiysee bende oldum geçen hafta salı günü çarşamba da eşim için doktora gittik doğal yollarla olmayacağını tüp bebek veya aşılama denememiz gerekiyormuş
blnmyld Allahneverdiysee Allah allah kaç aydır istiyorsun bir de kadın doğuma göründün mü daha önceden
Mavi_Kelebek__ Gulumsaw evet polikistik over va bende soğan suyu kaynatıyorum içiyorum öylelikle adet oluyorum
Gulumsaw Mavi_Kelebek__ ben ilk kızımda doğan suyu artı ➕ rahşm filmi çektirmiştim öylelikle hamile kalmıştım :)
Mavi_Kelebek__ Gulumsaw rahim filmi nasıl oluyor ben hayıt tohumu çayı tüketiyodum ve ragli günlerim boyunca soğan suyı kaynatıp içiyodum biter bitmez bırakıyodum bir sürü bitkisel çaylar içtim öule oldu bebek durmuyor uzun uzun yazamadım 😅
blnmyld Allahneverdiysee Ama böyle kendini çok yıpratıyorsun postlarına denk geliyorum, en azından nedenini bulursan çözümü vardır elbet bir git görün derim ben canım kendini yıpratma 1,5 sene olmuş ilk gebelik bile olsa normalde 1 sene süre veriyolar
withunni Allahneverdiysee bende 1.5 yillik evliyim ama bebek denemesinde 3.ayimiz reglim 2 gun gecikti kasik agrisi vs cektim ama adet agrisi gibi bacak agrimda var bilmiyorum anlamadim. Bu arada kaset test yaptim dun negatifff 🥲🥲🥲 mevsimsel ni acaba gercekten
Allahneverdiysee blnmyld biliyorum ama ne bilim kötü bir şey duymayı kaldıracak durumda değilim . Bu yüzden erteliyorum sürekli
blnmyld Allahneverdiysee Canım her şeyin bir yolu var artık tıp çok ilerledi böyle kendini her ay daha çok yıpratırsın en azından öyle sorunu bilip ona göre önlem alırsın
Allahneverdiysee blnmyld bu ay ovülasyon deneyeceğim yine olmadıysa bir doktora görüneceğim son umudum 🙏 lütfen dua et bu sefer olsun
blnmyld Allahneverdiysee Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım 🌸