sevimlipandahii Allahneverdiysee en son bir ara gecikme yaşayan var mı demiştim O ay gebe olduğumu öğrendim darısı size 🥹
Mavi_Kelebek__ Allahneverdiysee 9 gün oldu yok olmuyorum erken gebelik testi yaptım yine soğan suyu kaynatmayı düşünüyorum
hyriye00 Benim ilk defa 15 gün geçikti testler. Negatif anlamadım sadece lekelenmeler başlamış neden acaba böyle oldu ya vitamin kullandım yumurtlama için ondan mı oldu acaba
st23 Allahneverdiysee ben geciktim uykusuzluktan dedim ama yok dün testim negatif birkaç gündür yumurtlama akıntısı gibi şeffaf akıntı ve ekstra duygusallık var bilmiyorum noluyor
susu1234 st23 ay aynı durumdayım. Dün kan verdiim ve negatif çıktı. Reglim dün olması lazımdı ama hala yok, olucak gibi de durmuyor. Ayrıca kaç gündür mide bulantım var. Sıcaklardan felan mı böyle olduk nedirr
st23 susu1234 inşallah bebektendir gecikmeler. Gecikmemin 2 4. Günü sürekli yumurtlama akıntısı ardından beyaz akıntı şeklinde devam ediyor gecikmem devam ederse çarşamba tekrar test yapıcam bekliyorum hayırlısı