Aaayseeert busecalimli ay çok sevindim inan ki darısı benim başıma bebiş gelsin diye bi şeyler yapmış mıydın ekstra ☺️
busecalimli Aaayseeert dün valla pilates topunda egzersizler yaptım biraz da iş yaptım onun dışında hurma yedim bir kaç gündür bi de 15. Haftadan beri aletli pilates yapıyordum 🥹 ama ekstra da bisey yapmadım son zamanlarda başka
busecalimli Hatice_ozbay 3200 doğdu, ikimizde iyiyiz bir an olmayacak yapamam diye korktum ama bir şekilde oluyor sabır etmek gerekiyormuş 🥰
Aaayseeert busecalimli bende hepsine başladım yeni bakalım bizim kız ne zaman gelecek 🩷 kaç saat sürdü doğumunuz
SnnAysn20 busecalimli yaa 🥰 sağlıkla büyüsün inşallah🤲🩷 benim bir önceki dogumuö 35.haftada olmuştu bunda cok şükür 38 e geldik 😬
busecalimli Aaayseeert gitmeden olan minik sancıları tam anlayamamışım ama hastaneye 15:30 gibi geldim 21de dogurdum
busecalimli Aaayseeert Amin aminnn inşallah çok kolay olsun doğumunuz bu arada Meryem ana otu da aldırdım onu da suya koydurdum hahahahs
Aaayseeert busecalimli o benim de aklımda bende tüm tuşlara basmaya başladım hamileliğin sonları çok yorucu olmaya başladı ya 😅
busecalimli Aaayseeert evet gerçekten öyle oluyor uyumak dahi zordu son 1 haftamda, siz de deneyin tüm şeyleri dkfkfk