busecalimli Aaayseeert amiiin inşallahhh, belirtim yok diye söylenirken az önce pembemsi su gibi bir akıntım oldu biraz da ağrım var napsam bilemedim düzenli kasılmam da yok ama pes taktım bir daha gelecek mi diye bekliyorum bakalım
Aaayseeert busecalimli özel hastaneye gidiyorsanız doktorunuz arayıp danışın isterseniz ben özel ebe tuttum o bana nişanın gelirse sancının gelmesini falan bekleriz demişti . Biraz bekleyin olmadı gidin sonra hastaneye
busecalimli Aaayseeert aradım su gibi bir şey geldi akıntı gibi değildi dedim tamam gel bakalım içimiz rahat etsin dedi gidicem bakalım ne oluyor 🥹🥹🥹🥹
busecalimli Aaayseeert suyum direkt geldi artık yoldayken sancılarım da çok arttı yatış verdiler şimdi
htc_123kbr Hatice_ozbay bende pazartesi gidicem 37+6 olduk bugün ara ara kasığımda bakmalar oluyor hafif bel ağrıları ama oğluşun gelme niyeti yok gibi
ada1234 busecalimli 36 oldum sancılarım ağrılarım çok ama gelen giden yok ben şimdiden tuşlara basıyorum ki 37 38 gibi gelsin inşallah bu sıcaklarda dayanamıyorum artık 🥹 36 yı yarılayım evi elle silecem öyle öneriyorlar
ada1234 Eşim bebeğe zarar gelir diyede ilişkiye yanaşmıyor çok ama çok faydası var doğumu başlatmada diyorlar sizce erken mi daha
Aaayseeert busecalimli ay çok sevindim inan ki darısı benim başıma bebiş gelsin diye bi şeyler yapmış mıydın ekstra ☺️