demetaa 1kedili merhabaa canım, bende hafta başında girdim detaylıya şuan 20+4 üm, benimde plesenta öndeymiş ama doktor bununla ilgili hiçbir şey söylemedi, hareketleri daha az hissedebilirmişiz sadece sanırım
ipeksakarya Emine555 21+5 benimde Perşembe günü detaylım dört gözle bekliyorum o günü cinsiyeti öğrenebilmek için 🫠
dilekmas @cananak yaa maşallah günlerimiz aynı benimde sezeryan olacak hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız🤍
dilekmas @demetaa ilk gebeliğimde yaşadım bende aynı sorunu inşallah yukarı çıkar bol bol yatın dinlenin ağır kaldırmayın yukarı çıkacaktır inşallah ☺️bu arada bebeğin hareketlerini çok net hissediyorsunuz çünkü plesanta aşağıda olduğu için yukarıda vurmalara başlıyor🤭
demetaa dilekmas benim aşağıda değil ama karnımın önündeymiş, o yüzden çok hafif hissediyorum, bol bol yatıp dinlenemiyorum ama bol bol oturuyorum iş yerinde masa başı çalışıyorum🥹
dilekmas @demetaa doğrudur olsun sıkmayın canınızı hayırlısı olsun hareketlerini hissetmek insana huzur veriyor hepsi çok tatlılar💕
demetaa dilekmas evet canım çpk teşekkür ederim❤️🥹 o yüzden hareketlerini net hissetmeyi bekliyorum heyecanla, Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın inşallan