Emine555 Kızlar 21+1 deyim sizin haftalar ne durumda nasıl geçiyor süreciniz tam anlamıyla 117 gün var böyle sanki sürüne sürüne bu haftalara gelmiş gibi hissediyorum 😂🤷🏻♀️ ve detaylı pazartesi olcam siz yaptırdınız mı yaptırdıysanız nasıl geçti bi muhabbet sohbet edelim ☺️
cuteregina Emine555 bende 22+2 haftaya salı gümü detaylı usg Vakit hızlı geçiyor alışverişi tamamladım bile
cananak 22 +1 bende bugün detaylıya gidicem heyecanlıyım. Aralık 17 gözüküyor ama sezeryan olacağım için daha erken gelir gibi
Minaa1234 Bende dun gittim detaylıca 20 +6 haftalığım gayet güzel geçti sadece mide çapı biraz büyüktü tekrar kontrol istedi doktorum
nazliycaa 20+1 deyiz. Haftaya cumartesi detaylı var aşırı merakla ve heyecanla bekliyorum. Umarım hepimiz sağlıkla, kolaylıkla alırız kucaklarımıza bebeklerimizi🥰🤲
cuteregina Emine555 ya ben haftalardır liste yapıyorum çok da zamlanmadan alayım dedim 30.haftadan sonra da yıkama yerleştirme yaparım artık
1kedili Bende 20+2 dün detayliya girdim..çok şükür yolunda gecti bebek saglikliydi. Sadece plasenta anterior diye bir terim kullandi doktor. Plasentam önde rahme yakınmıs. Ama 28 haftaya kadar düzelirmis büyük ihtimalle oyle soyledi. Ayrica henuz büyük alışveriş yapamadim. Ufak tefek bir kac parca kiyafet ve anakucagi aldim. Araba borcumuz ekimde bitiyor maddi açıdan sikintidayiz diye borc bitince alisverise baslayayim dedim :(
demetaa 1kedili merhabaa canım, bende hafta başında girdim detaylıya şuan 20+4 üm, benimde plesenta öndeymiş ama doktor bununla ilgili hiçbir şey söylemedi, hareketleri daha az hissedebilirmişiz sadece sanırım
Nzisty Emine555 aaaa öyle mi sizin doğum sezwryan olacgı belli mi bana normal yapacaz dedi daha mı geç geliyor o zaman
rahsan49 Emine555 bende 20+6 haftalık gebeyim doğumum 26 Aralık görünüyor malasef ben detaylı utrasyona girdim hersey çok iyi sadece bebeğimin beyninde hem sağda hem solda 13 mm genişleme sıvı birikmiş doktorlar bu doğsa bile olur ölmese bile sakat kalır dediler solandırmamız gerekiyor dediler ben istemedim ne olursa olsun dogurcam dedim allhın takdiri dedim şuan kontrole gidip geliyorum başındaki sıvı mıktarını iki haftada bir ölçmem lazım acaba azalırmı yada dahamı illerler diye eğer çok ilerlerse erken doğum olacağımı söylüyorlar eğer ilerlemese sabit kalırsam haftasında doğum olur sadece şuan Allah’a birakmişim allhtan ümit kesilmez diyorum ve dua ediyorum 🤲
arya2121 Emine555 bugün 22+0 oldum detaylıya gidemedim daha doğrusu randevu bulamıyorum acaba 23 haftada alırlar mi