cansumbl _gecekusu ya gerçekten ben 4 yıl önce bu uygulamadaydım. Hiç böyle hatırlamam yalancı pozitif falan, hiç konuşulmazdı. Çok ilginç. Artık ben de korkar oldum evde test yapmaya.
anneyim01 nur122123 hayırlı olsun bende hamile kalmak istyorum gebeyseniz dua edrmisniz ☺️hamile olrsam 9 seneden sonra olcak Hayırlsıı ile nasip etsin Allahım tüm isteyenlerle beraber
nur122123 anneyim01 amin inşallah Kan testş nefatif çıktı benim bir evladım var bende ona beş sene sonra kavuştum suan 8 yaşında ikinci istiyoruz inşallah bizde rabbim inşallah nasip etsin size de sağlıklı sıhhatli 🤲
allyslife nur122123 akışına bırak, elbet gebe kalırsın ve elbet gebe kaldığını öğrenirsin, hiç stres yükleme bedenine böyle
anneyim01 nur122123 Amin canım benim Bende kızımda evlendim 1 sene sonra oldu Allah nasip ettimi er yada gec veryor saglıklı bir sekilde sorunsuz Allahım tez vakitde nasip etsim Hayırlısı ile canım Aratmadan bekletmeden Amin
nur122123 aynuss ilk girşte üç çizgi var ordan resim yükle senş siteye atıyor resmi yukleyip çıkan şeyi kopyala yapıp buraya yapıltırıyorsun canım
nur122123 bebekisteyen Bilmiyorum daha tegl olmadım şimdiye olup bitmem lazımdı kan verdğm 1.1 çıktı Çözemedim anlamadım yani