nur122123 Damlatır damlatmaz böyle cıktı İnşallah ya ikinci olcak ama sekiz sene aradan sonra unutuluyor valla negatif di hep ilk kez pozitif çıktı inanamadım🥹 555merve
anneyim01 nur122123 hayırlı olsun bende hamile kalmak istyorum gebeyseniz dua edrmisniz ☺️hamile olrsam 9 seneden sonra olcak Hayırlsıı ile nasip etsin Allahım tüm isteyenlerle beraber
555merve https://mutluresim.com/image/IMG-3032.ee2GaE Bende sabah yaptım ilk 5 dk içinde böyle çıktı gölge görüyorum sadece adetime daha 4 gün var umarım hayırlısı olur hakkımda
allyslife nur122123 yalancı pozitif demektir, gebelik yok, mevsim/stres kaybaklı gecikme olmuş olabilir
nur122123 _gecekusu 23 günden hesaplarsak 8 26 günden hesplarsam y gün gecikti her ay bu döngüde oluyordum
cansumbl _gecekusu ya gerçekten ben 4 yıl önce bu uygulamadaydım. Hiç böyle hatırlamam yalancı pozitif falan, hiç konuşulmazdı. Çok ilginç. Artık ben de korkar oldum evde test yapmaya.
_gecekusu nur122123 bende de erken gebelik testi pozitifti kanda çıkmadı sonra adet oldum ama siz yine adet olmazsanız tekrarlayın
nur122123 allyslife galiba hayırlısı çok umutluydım genelde günümden önce olur gecikmezdim belirtilerim de olunca ama nasip değilmiş demekki
allyslife nur122123 akışına bırak, elbet gebe kalırsın ve elbet gebe kaldığını öğrenirsin, hiç stres yükleme bedenine böyle