minikoo [bilinmeyen] hatta aynı hastane sonra test yapınca eski yaptigim sonucuda yaninda var 2.6 cikan aralarinda 9 gun var.ve ben cok duydum kan verip cikmayan
Cansu34 minikoo Benim beta 20 çıktı Var diyemediler Bir hafta sora gel dediler Yarın gideceğiz inşallah gerektiği şekilde artmıştır 🤲
minikoo [bilinmeyen] ah cnm onuda mi bilmiyon cok zorlanmican google yaz çıkıyor onu biliyorsun dimi🤔🤔
Ozlemyy Gkhnm97 benim regli günümde kahverengi akıntım oldu daha sonra kanama kesildi test yaptım silik çıktı,doktora gittim ve kesryi gördü doktor yerleşme kanamasıymış.
Pinkbabe Cansu34 Insallah artar tabi ki canim benim reglime 2 gun kala hcg 1.086 cikti 3 gun sonra 17.709 cıktı dr a yarın gidicem ama biraz yüksek gibi geldi bana 🙄
minikoo [bilinmeyen] ben birebir yasadim google bakip sana yaznadim yazdıklarımı anlayarak oku istersen google senin ihtiyacin var nerden okucam diye sordun.sen insanlar la dalga geçip 😂 atmayı huy edinmişsin galiba asil ben seninle ugrasamicam bu halimle.cahilliğinle iyi gunler sana
Pinkbabe Cansu34 Dün gittik ve keseyi gördük şükür sağlıklı dedi dr minik görünmedi henüz çok küçük 😍 sende son durum nedir canim
minikoo [bilinmeyen] senin lafin bemim kalbimi kirmaz sen kimsin ki.bilgin yoksa evet olabikiyirmus ben bilmiyordum dersin bende olabilir der susarım.sadecs ben yazmıyorum yasayanlar var sanada soyluyorlar ama anlamamk algılayamamak ?cevabinida okumucam defooll uzaaa
Rukiye2709 Gkhnm97 Canım allah tan ümit kesilmez inşllah burda sevinçli haberlerini de alırız birde uygulama indir belki de vardır sende de ovulasyon dönemini takip et bir de öyle denesen
Gkhnm97 Rukiye2709 insallah canm rabbm isteyen herkese nasip etsin program yuklu ovulasyon testide aldim bklm bu ay kullanicam
Rukiye2709 Gkhnm97 Canım instagramda birgebeningünlüğü diye bi sayfa var orayı hesabın varsa takip et bak hem motive ediyorlar gen takip bir bak istersen