Melekozge Merhaba canım bende normalde 14 subatta adet olmam gerekirken 8 gün geciktimm o gün gittim kan verdim aile hekimligine akşamına eve geldiğim zaman lekelenme seklindr kahverengi kan geldi sonra adete oldum zaten bende senin gibi acaba yerleşme kanaması mi dedim ama maalesef ragl olmuşum hakkımızda hayırlısı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah şu mübarek günde ❤️🤲 herşey kafada bitiyor stres edersek gecikiyor
Gkhnm97 Melekozge aminn insallah canm cok zor ya sen ne zamandr istiyosun sende veya eşinde sorun varmi
minikoo Gkhnm97 evet 9 gun vardi yaptim kan testi 2.6 cikti.4 gun kala idrar testinte net var cikti o gun tekrar kan verdim 311 cikti
Guzel_ailem Gkhnm97 bebek istiyorsunuz ama olmuyor bende buna şaşırıyorum.. Niye düzenli birliktelikte bulunmuyormusunuz.. Birde yumurtlama gününü bilmiyormusun.
Gkhnm97 Guzel_ailem canm ne kadar ugrassakta Allahin elindeyiz vermicek oldumu vermiyo bu ay ovulasyonla takip edicem bklm yumurtlama gunlerimi biliyrm canm adetten 3 4 gun sonra oluyr ama adetlerim duzensizlesti degismiste olabilir
Gkhnm97 Guzel_ailem duzenli birliktelikte oluyor vakti var demekki rabbim bu guzel gunde herkese nasip etsin insallah
HaticEngin Benimde sekiz gun var erken gebelik testi yaptim laboquick tek cizgi cikti acaba erkenden mi yaptim yoksa hamilelik yok mudur?