ayselulas Nihal hoca inanılmaz iyi bir hekim benim detaylı ultrasonumu yapmıştı. arkadaşımın riskli doğumunu yaptırdı ancak doğum paketi yok. Gitmeden hastaneyi arayıp sorabilirsiniz. Perinatolog olduğu için paket satılmıyor kendisine. Ama ben onda doğurmak çok isterdim.
selosya Nihal Hoca da detaylı USG yaptırdım 3 kere de kontrole gittim, kendisi detaycı ve ince eleyen birisi bu kısım güzel ama benim tek eleştirim sessiz ve konuşkan olmamasıydı. Meltem Özben’de paketim var, çok memnunum.
Mkaya busrand cinsiyeti ne zaman öğre selosya selam, meltem özben cinsiyeti ne zaman söyledi acaba 14+5 oluyorum yarın randevum var cinsiyeti öğrenebilir miyim acaba
kkizilay22 Mkaya bende meltem hocadan doğum paketi aldım. 2 defa gittim kontrole bu hafta tekrar gideceğim. Çok sakin ve uzun uzun herşeyi anlatışı hoşuma gitti. Zaten kendisiyle ilgili iyi yorum okudum. Umarım iyi olur hepimiz için
Mkaya kkizilay22 öncesinde muayene mi oldunuz peki ben de salı gideceğim ücret ödemek istemiyorum paketten düşsün istiyorum
yillarsonraburada esraasan hastane gerçekten çok kötü ben deviasyon ameliyatı olmuştum hastaneden hiç memnun kalmadım. Doktorum çok iyiydi ama o da dışarıdan özel doktordu. Böyle olacağını bilsem doktoruma başka hastanede ameliyat olayım derdim o derece.
selosya Mkaya Cinsiyet bebişin kendini göstermesi ile ilgili ama Ben tüm testlerden evvel Fetal DNA yaptırmıştım o sayede öğrendim 12.haftada
aslidalyan mehtapp7 benim de doktorum Gamze hoca. İlk doğumumu da kendisiyle yaptık. Harika bir doktordur. Ben 32. haftadayım.