esraasan Beni öncelikle farklı bir kata almışlardı ama ben süsleme için özellikle yer boşaldığı takdirde kadın doğum katına gitmek istediğini söyledim. Doğum oldu odaya çıktım, yer boşalmış o şekilde kadın doğum katına geçtik. Oranın odaları genişti ve süslemek için uygundu. Hemşire ilgilenmiyor demeleri şu olabilir, gece çok ağrım oldu hemşire çağırdım ağrı kesici istedim ama birkaç saat gelmedi. Meğer gündüz narkotik ağrı kesici verdikleri için doktorum ayrıca ilaç orderı girmemiş. Fazla geleceğini düşünmüş. Doktor order girmeden de onlar ilaç veremiyormuş. İlgilenmiyor demeleri bundan olabilir.
Diğer bir gözlemim de şu, hastanenin ücretsiz oda süsleme hizmeti var. Odaya tak kuruyorlar, kapıya süs vs. Bir aile geldi, benim gibi farklı kattan gelmişler oda boşalınca, kadın doğuma girmiş, bebek doğmuş. Eşi illa oda süsü diye hemşireleri darlıyor. Hemşirenin işi mi oda süsü yani. Süsleme şirketi ayrı zaten. Birazdan getireceğiz diyorlar, adam dır dır darladı durdu. Misafirimiz gelecek hani niye gelmedi diye. Bana da açıkçası para verdim diye böyle çalışanlara yüklenmek görgüsüzce geliyor. Süs işi hiç olmayabilirdi, o zaman darlamayacaktın yani kendin yapacaktın. Şikayetiniz varsa da eğer her gün kalite kontrol için bir görevli geldi, yemekler için geribildirim almaya diyetisyen geldi. Onlara da söyleyebilirsiniz. Kendi doktorum da demişti, hastane nispeten yeni olduğu için eksik bir şeyler olursa muhakkak söyleyin demişlerdi. Tek eksi, otopark ücretinin dahil olmaması ve espresso lab harici bir kantinin olmayışıydı bize göre. Siz doğum yapana kadar belki onlarda da değişiklik olur. Bir de hastanede doğum yapanlar için sonrasındaki bebek kontrolünde tandem ms diye bir metabolik tarama testi yapıldı ücretsiz. Normalde ücretli bir testmiş. İsteğe bağlı dediler, yaptırmak istedik. Genel olarak memnun kaldım ben.