Blossommm leonlulu vazgeçmeyin alışır yatağa,ben portatif yatak olanlardan aldım gün içinde sürekli beliğe götürüp getirmiyorum,salonda onda uyuyor,beşiğe koyacaksam da yine onunla koyuyorum kusmaları azaldı çok şükür.
Ozlemerikci543450 leonlulu geçer İniallah tabiki bizim kabızlık gaz vs gibi değildi uani gazlı bi bebek değildi zayen kabızlık hiç yaşamadık ama kusması vardı sadece şükür oda geçti inşallah hızlıca düzelir
leonlulu _pearl golden goat kullanıyorum şuan diğerleri dokundu dün reflü yatağı denedim daha iyi şimdi kusması yok denecek kadar azaldı
merivvvee leonlulu olmaması çok iyi birşey ama doktoruna süt alerjisini değerlendirmesini de muhakkak isteyin benim oğlumda dediğiniz gibi çok kusuyordu doktor reflüsüne falan baktı bişey çıkmadı ama kusmaya hala devam ediyordu 3. Ayını geçtikten sonra anca koyabildik süt alerjisi tanısını her doktor bakmayabilir aklınızda olsun Rabbim şifa versin
leonlulu Baklavaseverim evet yatağı işe yaradı ama mıtlaka götürcem iyice baksınlar ne rahatsız ediyor
Baklavaseverim leonlulu Geçmiş olsun canım götür zaten benim kızım da hem alerji hem reflü vardı ilaçla reflü maması ile vs bir şekilde toparladı sık sık az beslenme yaptık bir dönem doktorlar yönlendirir mutlaka
leonlulu Baklavaseverim tüh ya benim yeğenimde öyleydi annesi de süt ürünü yiyemedi birkaç sene öyle düzeldi şimdi geçti
merivvvee leonlulu yok yok o değildir içiniz rahat olsun böyle kırmızı kırmızı benek oluyor yüzünde özellikle çok öpülmekte karıştırılıyor hatta
Baklavaseverim leonlulu Biz 1,5 aylıkken sütten kestik canım çoklu besin alerjisiydi kızımın malesef kesmeden önce ki son hafta sadece pirinç pilavı yedim ama nafile nasipten öte yol yok şükürler olsun büyüdü artık
leonlulu kader_00_ ediyorum ama çok sıcak bacım terliyorum çoğu zaman dikkat ta edemiyorum mersindeyim memlekette burası da 45 derece hep🥲
leonlulu Baklavaseverim tüh ya üzüldüm canım benimki yeni yeni emmeye başladı mamaya bağlı gazı ama çok mama denedim en iyi şuanki geldi inek sütlü olanı içince tıkanıyor gibi oldu keçisütlü olana geçtim keşke sütüm yetse de içirmesem 🥲