leonlulu Kızlar her beslenmeden sonra yarım saat dik tutup gazını alıyorum yatınca kusuyor bazen çok bazen az peynir kesiği gibi bugun gazınıda çıkarmama izin vermiyor sürekki huzursuz midesi ağrıyor gibi reflü mü nasıl geçer bu
rian_smom leonlulu benimde bebeğim öyleydi reflü maalesef şuan 2 aylık olmak üzereyiz reflü ilacı çok yoğun olduğu için bebeğim tamamen içmiyor da ağzındam dışarı fışkırtıyor,huzursuz yavrum ağzından su bile çıkarıyor bence erkenden önlemini almak gerekir. Ben çok üzülüyorum öyle görünce kaldı ki doğduğundan beri reflü yatağında yatırıyorum
leonlulu _pearl çok fazla ama mama artışı da yapmadık hala aynı içiyor dünden beri bişi oldu bazen fışkırır gibi kusuyor
uzuncab leonlulu gszı olduğu zaman fışkırır tarzda kusuyor olabilir. Kakasını ve popodan gazını çıkarıyor mu rahatca
ghostty leonlulu doktorum 7. Aya kadar bebeklerin kusması normaldir dedi. Düzenli kilo alımı varsa sorun yok demişti. Besleme sonrası reflü yatagı gibi hafif yüksek şekilde yatırmayı deneyin.
leonlulu ghostty yeni aldım reflü yatağı denicem bizde sadece kusma yok ama rahatsızlık da var galiba ilerledi reflüsü vardı fark etmedik
Blossommm Reflü yatağı denediniz mi ben onunla biraz daha çözdüm gibi sorunu.İleri düzeyde reflü ise ilaç başlar drunuz.
merivvvee leonlulu olmaması çok iyi birşey ama doktoruna süt alerjisini değerlendirmesini de muhakkak isteyin benim oğlumda dediğiniz gibi çok kusuyordu doktor reflüsüne falan baktı bişey çıkmadı ama kusmaya hala devam ediyordu 3. Ayını geçtikten sonra anca koyabildik süt alerjisi tanısını her doktor bakmayabilir aklınızda olsun Rabbim şifa versin
Blossommm leonlulu vazgeçmeyin alışır yatağa,ben portatif yatak olanlardan aldım gün içinde sürekli beliğe götürüp getirmiyorum,salonda onda uyuyor,beşiğe koyacaksam da yine onunla koyuyorum kusmaları azaldı çok şükür.
leonlulu uzuncab evet kullanıyorum 2 haftadır gaz sorunumuz yok denecek kadar azalmıştı sadece ıkınmayı beceremiyor hala zorlanıyor sıkıyor kendini rahatça çıkarıyor bazen de
Ozlemerikci543450 leonlulu ikizlerimden oğlum aynıydı almadığım mama çıkarmadığım gaz kalmadı 10 aya kadar fakır fakır kustu sonra çat kesildi evimde kusmuk denmeyen her yok düşün okadar kusuyordu 🙂geçiyor merak etmeyin
leonlulu Ozlemerikci543450 geçmiş olsun inşallah geçer kusması da sorun değil ama ağrısı oluyor çok üzülüyorum bizde çok mama denedik son mama biraz rahat sindiriliyordu bugun mide rahatsızlığı oldu inşallah devam etmez
Ozlemerikci543450 leonlulu geçer İniallah tabiki bizim kabızlık gaz vs gibi değildi uani gazlı bi bebek değildi zayen kabızlık hiç yaşamadık ama kusması vardı sadece şükür oda geçti inşallah hızlıca düzelir