Nuris_3461 Merhaba 33 haftalık hamileyim çok sık idrara çıkıyorum sizde de öyle mi en son kontrolünde Dr suyun bi tık az geldi dedi bol su içip uzanıyorum ama WC ihtiyacı sık oluyor Çarşamba kontrolüm var bakalım inş bi sıkıntı çıkmaz 😕
Haticecinar Nuris_3461 bende 33+3 hamileyim aynen bende ayni sekilde wcye cikiyorum mide yanmam cogaldi 3 gundur yeni başladı hic olmamisti nezaman gecicek acaba sizdede varmi? Benim son kontrolum 15 nisan ogune sezeryan gunum kesinlesicek
ElifLeyla Nuris_3461 bende 33+3 haftalığım aynı şekilde çok idrara çıkıyorum ama suyumla alakalı bi sıkıntım yok özellikle geceleri idrara çıkmak çok zor geliyor
Nuris_3461 Haticecinar yok canım mide yanmam ama kaşık ağrılarım başladı hafiften nst bağladı Cuma sancı çıkmadı ama su az deyince korktum tabi hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Haticecinar Nuris_3461 benimde kasik agrilarim basladi ve kasılmalar bir arada toplanıyor resmen mide yanmam hic olmadi ama bikac gundur artti benimde🙄 Saglicskla alalim miniklerimizi kucagimiza🙏
dml33 Nuris_3461 gece kalkmasi kotu ama ya 😊suyun azsa sekerinde yoksa havuc suyu ic benimde suyum azdi 14. Haftadan beri havuc suyu ictm seker cikinca biraktm duzeldi cok sukur
Haticecinar Nuris_3461 yok valla o derece dikkat ediyorum ama bilemicem artik son haftalar Rabbim dayanma gücü versin hepimize🙏
Reykzy Nuris_3461 suyun içinde havuç suyunu çok duydum faydası var mı bilmiyorum ama çok söyleyen olmuş dene bence zararı olmaz
Nazliozr Nuris_3461 33+4 hafalık hamileyim bnm de kalça ağrım ve çok sertleşiyo karnım bazen sağ Salim evlatlarımıza kavuşalım inşallh
Bebeginehasret Nuris_3461 migde yanmasi sırt agrisi ve geceler fena canm şükür iyyim son haftalar tabi iyice ağrılastik gecen hafta önden gidiyo demisti sat a gore 32 haftalik iken 2 kilo idi yarin kontrolum var kac oldu merak ediyorum😇🤗
CerenElaDila Nuris_3461 bende suan 33+4teyim bebek 2.130 kilosu suyun dedi ve bende cok sık idrara cikiyorum 😑
Bebeginehasret Nuris_3461 amin canm bakalm yarin kac dicek nst ye basladin mi canm ben yarin 3. Ye giricem
Nuris_3461 Reykzy evet canım araştırdım ama şeker çıktı bende o yüzden içemiyorum günde 1 tane armut yiyorum