leylalin iğne vurulunca bisey hissetmiyorsun o spinal iğneyi de vurduklarında hissetmiyorsun o derece yani zaten herkes başında oluyor doktor hemşire bana müzik açtılar daha şarkı bitmeden bi baktım bebişim geldi gösterdi hemen doktor 😇öyle çekiştirmedir yok efendim bilmem hissiyattır Ameliyats sırasında öyle biseyler yok ya dişçiye gittiğinde nasıl uyuşma oluyorsa aynı şey işte valla dişçi bile bazen acıtıyor bu acıtmıyor 😂 bunun tek olayı bak odaya geldin etki gitti ilk kalkış varya kanki işte o ilk kalkış ve sonra ki günler gaz yapmak bile bir lüks ve yapmak zorunda olduğun için o an yürümek zorundasın acıyacak ama yürüyeceksin kanaman oluyor o acımaz ama olması için yürümen gerek çünkü rahim Asaga indikçe kanıyor bide idrar yaparken her seferinde tuvalete gitmen 10 dk alıyor yürümek zor yav boşver anlatmayım çok bi sekıl geçiyor aha bugün 5 güne giriş yaptım azalıyor gibi sonuçta hep böyle olacak değil tek üzüldüğüm kısım bebeğimle böyle doya doya zaman geçiremiyorum kucağıma alıp gezmek istiyorum ama nerde o kısım beni üzüyor