Arkadaşlar yani ben şuraya açıkça yazayım pozitif doğum hikayesi diye shjsjsjsj kızlar şimdi sezaryan girişi ameliyat kısmı gayet kolay hiç acı vırt zırt yok çıkıyorsun odaya da o kısım da problem yok nerde başlıyor asıl problemsss yemin ederim ki açıkça söylüyorum hersey bitti anestezi etkisi geçti ya aha işte zurnanın zort dediği yer kalk yürü diyolar kalkarken bi canım yandı yani yalan yok aha bugün 4. Günüm halen bi kalkarken zorlanıyorum acıyor sonrası yani zor ya o yüzden ameliyat kısmından hiç çekinmeyin en basit kısmı o çünkü 😎 ha keşke normal yapsaydım hepsi zordur illaha ki ama normal yapan arkadaşım ayaklandı ben halen mıy mıy yürüyorum acıyor ve kesinlikle yatakda yatamıyorum yarı oturur haldeyim hep ve dip not herkesin tabi ki vücudu süreci farklıdır bilemem şimdi kendini bilmişler gelip bana yazar korkutma kimseyi vırtı zıttı diye ben açıkça yazmak istedim bilginiz olsun dümdüz yazdım yani korkumdan normal yapamadım ama keşke yapaydım ve suni sancı verilmeden kendi sancılarımın gelmesini bekleseydim mis gibi olurdu eskiler bu işi biliyor kardeşim ah kafam ah kafam diyorum suan