kuzeytomomm bademli_puding 36 haftadan selammm ben de aynı durumdayım alt karnımda ağrı var bazen yürüyemeyecek kadar ağrım oluyor mide yanmasından bi sağa bi sola yatmaktan sıkıldım artık doğursam diye bakıyorum 😅
nejlaramazan Sizin bebeğiniz mi büyük benimki mi küçük anlamadım:) dün gittim 35+0 2550 gr 46 cm dedi
Tortilla bademli_puding ultrason kagıdı vermıyormu orda yazıyor canm bnm sezaryen oldugu ıcın doktr cok onemsemıo kıloyu kafanın buyuklugunu.
ysmncnr2023 Bende bugun 35+1 oldum çok zor geçiyor heo aşağıda baskı var bi hızlı hareket etsin sanki aşağıdan çıkacakmış gibi oluyor bugun regl sancılarım vardı hep zor yürüdüm hatta
Nisannurr bademli_puding bende 35+3 üm aynıyız seninle 😇 benim yalancı doğum kasılmalarım olmaya başladı. Aniden oluyor bir kaç dakika sürüp geçiyor bizim kız biraz aceleci gibi
Tortilla Nisannurr nst ye gırdın mıı canm benım kızdada oluyordu 38 de suyum gelmıstı. bu erkek bunda daha olmadı kızlar erkn gelebılıyor☺️
Nisannurr Tortilla 34 de girdim canım 25 çıktı sancı normal denildi ama bu hafta çok arttı nasip olursa pazartesi tekrar kontrol var bakayım ne çıkacak. 38 de sezeryan olacağım umarım kızım benden erken davranmaz 😂😂
bsya kubrakyol52 bende aynı durumdayım karnım çok ağır sert geliyor gergin hissediyorum sürekli ne ayakta ne oturduğum zaman rahat edemiyorum hep yatıyorum