bademli_puding Nasılsınız anneler hamilelik nasıl gidiyor sancılarınız var mı ben en son dün bebeğimin ayağı alttan çıkacak sandım o derece fena bir baskı vardı 😂
Tortilla bademli_puding sıcaklardan zor gecıyor hareketler hem asagada hem yukarda he yanlarda tepinip duruyor dün nstye girdim 35+3 te sancım cıkmadı sukur gırdınızmı nst ye
ada1234 bademli_puding 35+3 sancılar var baskı ve iki gündür aşırı mide yanması yemek bile yiyemiyorum çok kötü zaman hemen geçsin istiyorum 🥹
kuzeytomomm bademli_puding 36 haftadan selammm ben de aynı durumdayım alt karnımda ağrı var bazen yürüyemeyecek kadar ağrım oluyor mide yanmasından bi sağa bi sola yatmaktan sıkıldım artık doğursam diye bakıyorum 😅
Nisannurr bademli_puding bende 35+3 üm aynıyız seninle 😇 benim yalancı doğum kasılmalarım olmaya başladı. Aniden oluyor bir kaç dakika sürüp geçiyor bizim kız biraz aceleci gibi
aysblz Sancım için Nidicard kullanıyorum zormuş son haftalar göbek deliğimden çıkacak zannediyorum bazen
bademli_puding Tortilla pazartesi kontrolüm vardı bağlamadı dr ama salı tekrar çağırdı herhalde bağlar artık nstye
bademli_puding ada1234 mide yanması berbat bişey ya ben ikinci gebeliğimde mide yanmasına aşırı yaşadım ama bu gebeliğimde nadir oldu
kubrakyol52 Yarın 36 ama ben çok ağırlaştım 2-3 gündür karnım bana çok ağır geliyor ayakta duramıyorum taşıyamıyorum bir de sanırım klimaya verdim kendimi kusma iştah yok ishal yani yatmaktan başka birşey yapamıyorum
bademli_puding kubrakyol52 çok geçmiş olsun geçen hafta ben üşütmüştüm mide ağrısından ölüyordum mideme vurdu bende baya ağırlaştım sizin bebişin kilosu nedir
bsya kubrakyol52 bende aynı durumdayım karnım çok ağır sert geliyor gergin hissediyorum sürekli ne ayakta ne oturduğum zaman rahat edemiyorum hep yatıyorum
bademli_puding Tortilla sağlıkla gelsinler inşallah bizim haftamızda önde sizin doğum tarihi belli mi
Tortilla bademli_puding evet 39+1 De 7 eylul gibi kendı gelmezse :)) sizin kılosu kac aldnız mı gün sezaryen mı sızınde
bademli_puding Tortilla 34+6 da 3150 dedi doktorumuz 35+6 uyumlu benimde sezaryen ama henüz tarih belli değil içimden bir his nedense 1 eylül de gelecek diyor 😅
Tortilla bademli_puding bence daha ılerı olöası lazm haftası benımkı 3 kılo mesela 39 hafta da cıkmıs kılosu😆 kafada 38+5 cıkmıs. Ama ultrasonda yanılma payıda varmıs 300-250 gram
bademli_puding Tortilla aslında çok bişey demedi sadece usg de 35+6 uyumlu dedi kilosunu söyledi boyunu da söyledi de ben unuttum 😅