burcus Merhabalar, bebeğimin cinsiyetine 13+5ken kız denildi gayet emindi doktorum Bugün 15+4 günlük ve farklı bi doktora muayene oldum o da erkek dedi aklım çok karıştı resmini atıyorum siz de yorum yapar mısınız 💓 [url=https://hizliresim.com/v6v3Wr][img]https://i.hizliresim.com/v6v3Wr.jpg[/img][/url]
Msbem burcus pipi var evet 😍 erkeğin organı geç oluşabiliyor 4 erkek annesi olarak söylüyorum ben hep 18 haftadan sonra öğrendim bu hamileliğimi 16 hafta öğrendim
Askkokuluyavrum burcus kız olsa çıkıntı olmaz diye düşünüyorum canim erkeğe benziyor muhtemelen benim de kız da dediler erkek gibi geliyor ama cuma gün belli olacak hayirlisi ile 😃
Rabia2019 burcus erken haftada tahmin yapınca böyle oluyor, Erkek bu canım çıkıntı var net yani, gerçi bana da 14 te erkek dediler çıkıntıyı da gördüm ama yine de şüphedeyim burada okuduklarımdan sonra 🤦🏼♀️
Bayanmrs burcus Daha çok küçük bişey belli olmuyor canım bizimki erkek 18 haftalık ilk sölediler erkek diye bidaha hep erkek dendi değişim yapmaz ki cinsiyeti ya erkekdir yada kızdır ben doktora eminmisin diye sordum eminim dedi
burcus Msbem çok şaşırdım iki haftadır kızımmm diye sesleniyorum bugün resmen bana şaka gibi bi gün oldu😄😄🙈
Askkokuluyavrum Msbem MasAllah daha sırtın yere gelmez Allah’ın izniyle 4 erkek Sahibi bir de kız olsa iyi 😃
Msbem burcus ben kız olsun isterdim ama Rabbim hayırlısını bilir tabi de hala değişir diye bekliyorum bakalım haftaya ne diyecek
feyzaa34 Kuzum geçen hafta 15+3 ken kız dedi doktor bana ben detaylı ultrasonu bekliycem çok değişen var burda görüyorum☺☺
Msbem Askkokuluyavrum büyüdüklerinde anlayacağım şanslımıyım değil miyim ☺️ Kız olsaydı iyiydi ama nasipte varsa olur yoksa yapacak bişey yok ☺️
burcus Askkokuluyavrum evet canım değişebiliyor yazıyolardı burda hep gerçekten değişti halbuki doktorum gayet emin bi şekilde kız demişti, kafam allak bullak oldu🧐🧐
Askkokuluyavrum burcus doktorlar da yanılabilir devlette çoğu zaman 20. Haftadan önce söylemiyorlar ki tam olarak görmek icin bazen erkeğin testisi gec inebiliyor Ve oluşumu görmek zor olabiliyor sağlıklı olsunlar da kız erkek hepsi basımızın tacı hepsi gönlümüzün sultanı evlendiğimiz zaman eşim hep kız isterdi ben Karadenizliler zihniyet 1 oğlum isterdim hanile kaldığımı öğrendik eşim oglummm diye sevmeye ben kızım diye sevmeye başladım dedim len bu iste bi terslik var simdi esin değişcekk korkusu ile bir kırık iğne bile aldırmıyor mağazalardan söylene söylene çıkıyorum senin yüzünden bu adamla kötü oldum yavrum artikkk bana su şeyini göster diye etrafındakiler de gülüyo 😀
burcus Rabia2019 ben de hala emin değilim hala eşime birşey almayalım yine de bi sonraki kontrolden sonra alırız diyorum😄
burcus Askkokuluyavrum hahahah😄😄🙏🏻 Şaka bi yana bi hamilelikte iki duyguyu da yaşamış oldum diyorum bardağın dolu tarafından bakmak lazımm☺️☺️ Evlat evlattır gerçekten kız erkek farketmez üstelik ilk bebeğimiz..
Kubra9595 Bencede erkek kiz olsa cikinti bu kadar olmaz. Ama genede insanin kafasi karsiyor bence bi doktora daha görün derim ben
burcus Kubra9595 evet biri öyle biri öyle deyince ister istemez kafamız karıştı iki hafta daha bekleyip tekrar kendi doktoruma gidicem belli ki kız demek için erken davranmış
Askkokuluyavrum burcus benim de öyle ilk gebeliğim dış gebelikti çok acılar çok üzüntüler cektim eger sağlıklı bir hamilelik olsaydi 1 haftaya Doğumum olacaktı eşim bu gebeliğimi yaşayan kadar her gün simdi ne kadarlikti kaç aylık olmustu Doğuma ne kadar kalmıştı diye sorardı hep dün akşam da hesaplamış dddi ki Sinem eger olsaydi Doğumun bu haftalarda olacaktı 😓😓 nasip değilmiş Rabbim karnım da ki evladıma Ve tüm bebelere sağlık versin çok zor bir durum ama üzülünce geri gelmiyor o yüzden sağlıklı olsunlar da varsın cinsiyetini göstermesin anasına bacaklarını acmasyiversinn 🤗
Kubra9595 burcus evet aslinda tam net olmadan demesi hata ama rabbim gönlüne göre versin ben bile hala kararsizim cikinti gördüm halde 🤔😁