Ayin 23nde ve 11nde tum tekstillerde %28 indirim olck cnm

Tbrk %70 indirim vardı ama onuda takip ederim ama teşekkürler canm

MrTGcE ben e bebek tekstilini pek beğenmiyorum english home çıt çıtlıları çok güzel ucuzda oraya da bakın

Oge english home kumaşları bebekler terlediğinde renk bırakıp boyuyor dıye duymustum ama sen yinde bi araştır istersen

• Oge bunu yanıtladı.

MrTGcE benm bebegım yazın dogacak tısortler zıbınlar falan uygun yenı dogan 3 aylık vs var bakmak lazm . Astronot tulumlar 35 tl kadar düşmüs bende ona cok üzüldüm😩😩

Birtencesmeli aaa araştırayım bakayım teşekkürler beyaz aldım gerçi ama renk veriosa beyazı bile giydirmem

MrTGcE sitede bulabilmek biraz zor anında tükendi diye gözüküyor. Gidebilme şansım varsa mağazasına erken saat te git derim

MrTGcE %70 indirim epeydir var ben yakaladim ama aninda internette bitti bir ikincisini alamadim magzasina gittim ilk indirimi fatkettigimde magzada hic birsey yoktu sonra 1 hafta sonra magzaya indirimli ürünleri çıkarmışlar o zaman tekrar aldimsurekli takipte ol özellikle gece 00.00 sonra indirime giriyor 🤗

Burcuk bence 12yi bekliyolar haklısın bi biz saf gibi beklemiyoruz. Haberim olsa beklerimde

Beşiklerde de indirim oluyormus internetten sipariş etsek begenmezsek gönderme şansımız oluyomu acaba bilgisi olan varmı