Masal777 gulsahyazici yok canim aşırı sılik çıktı sadece kip kırmızı olunca ilk testen 11 gün sonra çıktı
gulsahyazici Masal777 canım çok teşekkür ederim artık pzartesini beklemekten başka çare yok Allahıma emanet inşallah tutunur
Edmr97 Esma006 yaptım negatif çıktı doktoruma attım yapma daha erken dedi daha 3 awoxum var pazartesi yaparım artık
gulsahyazici kader_00_ benimde kızım öyle şuan silikten ziyade betanın artmamasından korkuyorum betayı çok düşük öğrendim bi kimyasal geçmişim var öyle olcak diye korkuyorum
annediyebir Edmr97 özellikle bi doktora takipli değilim ki 😢 daha regle 4 günüm var allahtan tek dileğim geç döllenme olmuş olsunda hamile olayım ondan çıkmamış olsun 🤦🏻♀️
happyomer gulsahyazici her marka test bir değil tabiki ilk gebeliğimde yok diye umursamayıp ebeveyn banyosuna bırakmıştım çamaşır atarken bir daha bakayım dedim ve gördüm zorla gördüm onu da kanda beta 19 çıktı şimdi 3 buçuk yaşında
gulsahyazici happyomer 25 çıktı korkuyorum kimyasal olcak dçye rakam çok düşük 19 duymak çok iyi geldi