gulsahyazici Muhkub valla bana var gibi gelei ümitlendirmek istemem ama idrar fazla kaçmış olabilir belki
gulsahyazici Edmr97 Çok çok üzgünüm bundan önceki kasette daha belirgin ikinci çizgim vardı bu sabah idrarla yaptım resmen ikinci çizgi yok muhtemelen kimyasal yaşadım tutunamadı gitti :(
Edmr97 gulsahyazici hayırlısı cnm üzülmemek elde değil üzülmede diyemiyorum 😞 ama adet olmadıkça ümit var der doktorum hep
gulsahyazici Edmr97 canım az önce aynı idrarla iki tane yaptım birinde belirdi çizgi birinde hiç çıkmadı
gulsahyazici Edmr97 verdim geldim bakalım inşallah 50 nin altında çıkmaz 26 ile kimyasala öğrenmiştim tramva kaldı
mom_20 gulsahyazici benim başıma geldi yalancı pozitif verdi hemde kaç kere silikte değil bariz belliydi en güveniliri kan vermek
gulsahyazici mom_20 benim şöyle oldu prodocroe pridoctor xomfort daya ve ovula kaset test hepsi silikti. 3 gün sonea artımed kaset negatif gösterinxe kimyasalmı yaşıyorum acaba dedim. Bugün kan verdim bakalım hayırlısı
gulsahyazici Masal777 25 çıkmış çok sınırda benim için kimyasal bile olabilir testler netleşmiyo çünkü :(
gulsahyazici Edmr97 25,7 çıktı canım çok düşük geldi gözüme beklenen adete 2 gün var kızımı 169 la adet gününde öğrenmiştim
Edmr97 gulsahyazici benim kafam karıştı adetime iki gün var sabah ilk idrar la Clear blue ultra early yaptım pozitif silik çizgi 5-10 dakikada belirdi ama aynı idrarla bide bi prodoctor yaptım o negatif şimdi var mı yok mu kafam karıştı ya