hiraa1 Son adet tarihim 24 Mayıs. Bugun 12+0 olduk😍🎉 11+1 de doktorum cinsiyet için tahminim var dedi ben öğrenmek istemedim çok erken olduğu için 😍
rojji Sat 13 Mayıs ,şükür 13+4 olduk. İkili testi yaptırdım haftaya sonuç göstereceğim.Cinsiyet tahmini yapılmadı henüz .🫠 🐣
sorry aybarsayse80 Yok bugün gideceğim çocuklar hastaydı gidemedik 1 de randevum var inşallah gösterir kendini
lena22 sena_bebek 4 mayıs doktor kıza benzetti ama dedi henüz erken net değil fetal dna sonucumu bekliyorum
Guness_ Sat 17 Nisan, 17+4 ve erkek 😊 geçen haftaya kadar sabah bulantılarım vardı bu hafta arasıra oluyor 😊sağlıcakla alın kucağınıza 😊
Theaydins sena_bebek sat 1 Mayıs bugün 15+4 olduk. Cinsiyet hala ogrenemedik çünkü yüz üstü duruyordu bebeto🥲 doktor çok uğraştı ama hiç istifini bozmadı. Benim bulantım sadece 7-9 haftalar arası oldu ve tatlı aseriyorum genelde 🤗
nisan_g sena_bebek 14+1 iz son adet tarihim 11 Mayıs bu Cuma randevumuz var geçen kontrolde 11+6 da kıza benzetti ama emin olamadı bu hamileliğimde 11 inci haftada bitti mide bulantım çok şükür oğlumda 5. Aya kadar sürmüştü çok kötüydü gerçekten
aybarsayse80 sorry ayyyyyy çokkkk sevindimmmmm sizin adınızaaa yaaaa🥰🥰🥰bakalım bizim ki ne çıkıcak çok merak ediyorum ben tekrar ayın 28 de gideceğim doktora Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
sorry aybarsayse80 Amin inşallah sizinde Rabbim gönlünüze göre versin bende haftaya kontrole gideceğim kesinleşir inşallah
aybarsayse80 sorry inşallah inşallah 🥰🤲🏻haber ederim benden öğrendiğim zaman bakalım aynı haftada gündeki bebe cinsiyeti ne olacak 🥰aynı mı farklı mı ama inşallah aynı olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
aybarsayse80 sorry Tekrarda merhabalar canım 🥰büğün doktor randevum vardı cinsiyetimizi öğrendik bir Erkek daha geliyor hayatıma 💙🥰😂
yenidenanne18 sena_bebek 9 mayıs benim de 14+3üm şu an oğlum oluyor 🩵🤭 hala bulantılarım maalesef var🫠 ilaçsız asla duramıyorum
sorry aybarsayse80 merhaba ayy maşallah hayırlı olsun 🧿sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻 bende dün tekrar gittim kontrole yine kız dedi bacak arası hala boş dedi bi sıkıntın olmazsa 1 ay sonra tekrar görüşelim dedi bugün 15+0 büyüdü bence değişmez diye düşünüyorum ama hayırlısı olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım da cinsiyet önemli değil tabii insan hangisi yoksa onu istiyor rabbimin takdiri
Bsrydn sena_bebek 3 Mayıs benimde 16+5 teyiz 12.haftada erkek olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi doktor.Kimi duysam erkek diyor.Bulantilar mahvetti beni ilaç almak durumunda kalıyorum maalesef