elifcepel sena_bebek 1 Mayıs benimde. Bende şükür bulantı kusma olmadı. Fetal yaptırdım sonuç güzel çıktı şükür sorun yok ve cinsiyet erkek:)
zuzu_59 sena_bebek benim sat 23 mayıs. Şu an 11+5 teyim. Ben erkek hissediyorum, umarım haftaya kontrolde cinsiyet öğrenebiliriz
esavas27 ayss34 aaa çok erken öğrenmişsiniz ne güzel bende 11+2 ama kontrolde doktor cinsiyeti pat diye söyler diye korkuyorum biz evde ufak bi pastayla öğrenmek istiyoruz
aybarsayse80 sorry yaa aynı son adet tarihlerimiz sizinle 🥰ben ğittim dün doktora benim ki göstermedi cinsiyetini
sorry aybarsayse80 Aaaa sağlıcakla gelsin yavrucaklar 🥰🤲🏻 Ben gidemedim doktorum şehir dışında pazartesiye kaldık meraktan çatlayacağım 😀
aybarsayse80 sorry amin amin inşallah sağlıkla ve sağsağlim inşallah öğrenirsiniz cinsiyetini yazın olur mu bende çok merak ediyorum 🥰bende öğrenince size yazacağım 😂merak ediyorum aynı tarihli bebeler cinsiyeti ne olacak
aybarsayse80 ayss34 yaa maşallah 🧿 sağlıkla gelsin inşallah erkenden öğrenmişsiniz 🥰bakalım bizimkiler ne çıkacak 3 hafta sonra gideceğim artık