gencannee_ fdegirmencii Allah bebeğinizi sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Ömrü uzun bahtı güzel olsun. Gözünüz aydın.” 💕
balbus fdegirmencii Senin adına çok sevindim. Bebeğini sevgiyle, sağlıkla büyüt. Biz de mutlulukla elenelim ya 🥰😂
fdegirmencii balbus amin inşallah çok teşekkür ediyorum ❤️ sağlıkla su gibi bir doğumunuz olur inşallah
umransag fdegirmencii maşallah sağlıcakla büyütün ne güzel bir doğum süreciniz olmuş ilk doğumunuz olmasına rağmen kısa sürmüş gerçekten ben ilk doğum umda 12 saat mahvolmuştum Allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun🥹💐
fdegirmencii umransag çok sağolun her dakika her saat gerçekten zordu bunu daha uzun süreler yaşayanlara gerçekten helal olsun günlerce çekenler de varmış ben en son allahım nolur artık bitsin diye bağırıyordum açıkçası 😬😬😬
umransag fdegirmencii annelik bu yüzden kutsal sanırım kırılmadık kemiğimiz kalmıyor gibi hissediyoruz ama sabaha gözlerimiz yeniden hayata gelmişiz gibi açılıyor🥹
fdegirmencii umransag gerçekten öyle bu kadar şeye maruz kalıp minicik bir şeyin yaşaması için bir de günlerce ayakta kalmaya dayanmaya çalışmak… Ahh ah kutsal olmasın da ne olsun