ilaydakani untugce çok teşekkür ederim evet çok memnun olanlar var yakın bi arkadaşım gitmişti ama bugün seçtim tahir özgüdere devam etme kararı verdim :) umarım hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Eddaliko ilaydakani merhaba tahir beyden memnunmusunuz ve boş gebelikten sonra kaç ay korunma önerdi size lütfen cvplarmısınız🙏🏻
ilaydakani ddmzngn evet kendi giriyor Doğuma çınarlı hastahanesinde yapıyor yeni doğan küvezi var hastahanenin ve Doğuma ayrı hastahaneye ayrı ödemiyorsunuz çünkü hastahanenin ortağı :) cidden inanılmaz nazik ve titiz bi doktor az da olsa düşük ihtimalim var hemen tedbir aldı çok çok ilgili gerçekten bir kere de olsa denemek için gidin muayenehanesine 😊🌸
ddmzngn ddmzngn Merhaba, sizde Tahir beye gidiyordunuz, hala drvam ediyor musunuz? Bir aorum olacaktı. Detaylı ultrason için Çınarlıya göndermek istedi, siz girdiniz mi? Baktığı cihazdan farkı var mı?
ilaydakani ddmzngn ultrason derken detaylı ultrason mu ben henüz o haftada değilim ama arkadaşım da gidiyor evet onu gönderdi çok da memnun kaldı bebekle ilgili bazı sorunları teşhis etti ama hayati önem taşıyan şeyler değildi hiçbiri şükürki
ilaydakani Eddaliko ben boş gebelik değilde bebeğin kalbi durmuştu kürtaj olmuştum çok memnunum tahir beyden daha yeni dün evladımı kucağıma aldım darısı size olsun bizim kaybımız 7 8 hastalıkkendi bize 3 ay ilişki yasağı vermişti .ilişki yasağımız bitti yaklaşık 4 ay sonra hamile kaldım
Eddaliko ilaydakani Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin insallah teşekkür ederim cvpladığınız için🙏🏻🧿💐
Pudrakokusu Egepole gitmeyin,tam bir ticarethane,hemşireler deneyimsiz amatör ebeler saygısız,ilk dogumumu orda yaptım,bir kez daha adım atmam,tüm gebelere söylüyorum
Atyechan Pudrakokusu canım kendi dokturun girmiyomus normal olursa hafta sonuna falan gelirse dogru mu egepol için
Duygu35 Pudrakokusu tıpkı devlet hastanesi gibi orası bende duydum doğumda gece vs olsa nöbetçi doktor kimse o giriyomuş dpğuma falan çok saçma özel olmasının hiç bir anlamı yok
Pudrakokusu Atyechan aynen öyle ben sacmasapan bi adamla doğurmak zorunda kaldım ebeler hamileleri azarlıyor en güzel günüm olması gereken gün kötü anılarla kötü geçti sayelerinde... 😣😖
Drykmsl Duygu35 hocanın muanesine ne kadar veriyorsunuz acaba. Ilk dogumumda ona gitmistim eli cok hafif. Medifema da çalışıyordu o zaman. Eski hastalarına indirim yapıyormuş ama 400 den kaça iner bilemedim?
Duygu35 Drykmsl evet cnm benmde ilk doğumumu o yaptırdı 🤗 ben 300 verdim indirim yapıyo doğumum yine medifemada olacak evim ayrancılarda olduğu için öyle anlaştık 🤗
Drykmsl Duygu35 şimdi taylan beye gidiyorum torbali dayim bende. Medifema da dogum yapicam taylan bey de 4bin e doğum yaptırıyo. 200 muane ücreti. Ikiz lere hamileyim. kendi dr uma donsemmi diye acabalarim var 14 haftayim daha. 300 e 2 kere muane mi ediyor peki. Bi muane bi kontrol seklinde mi sizin de
Duygu35 Drykmsl evet canım bi muayene bi kontrol şeklinde oluyo taylan beyide duydum fakat hiç gitmedim inan ali hocaya gözüm kapalı gidiyorum 💞