Betulsarda Bende de panik atak var, allaha sukur 4 aylik olduk hafif aglamalarla atlatiyorum ama cok zor simdi karnim buyuyunce nefes alabilcek miyim korkusu basladi hep onu düşünüyorum allah hepimizin yardimcisi olsun..
Ezgiii Betulsarda halsizliginiz var mi ben kendimi hissetmyo gibiyim panikten mi hamilelikten mi bilmyrm
HalimeElifYilmazKurt Betulsarda ben türkiyenin en iyi doktoruna 10 senedir gidiyoru. Prof dr ertan tezcan ve bence annenin sağlığı çok daha önemli 3 ay geçtikten sonra bende ilaç kullanmaya başlıcaz doğum doktorumda tamam dedi anne iyi olmazsa bebek hiç iyi olmaz ben ilk hamileliğimde kullanmadım 9 ay nasıl geçti bana sorun
HalimeElifYilmazKurt Ezgiii ilk gebeğilimde gittiğim doktorda önermiyordu ama şimdş hastaneyifr doktoruda değiştirdim 3 ayı geçince başlıcaz bu halimle hem karnımdakine hem oğluma daha çok zararım oluyo sürekli ağlamalar iştahsızlık hiçbirşey yapmak istememe... 5 haftalık hamileler içiyo antidepresan ve bu zamana kadar antidepresan kulllananların bebeklerinde şu oldu bu oldu diye duymadım çok şükür
Betulsarda HalimeElifYilmazKurt tabiki anne stres olunca bebek etkileniyor en buyuk zarar stres zaten.. ilacin bebege bir etkisi kanitlanmismi acaba canim? Insallah saglikli kucagina alirsn sende hepimiz
Ezgiii HalimeElifYilmazKurt evt cok sukur bisy.olan olmamis suan da zarar.veryorz ama.kadin dogum onermynce insanin ici raht etmyo ben bugn bi surup verdilr ona basldm yoksa bu sknti beni bitrcek
Ezgiii Betulsarda ilaclrin bebege bi zarari.yokmus sadece dogum sirasinda bebekte agiz kurulugu yapabilyoms tbi hamilelkte kullanan ilaclrn. O kurulukta doktr suana kadr ben kimsede duymdm dedm o da olan bisy degilms yani
Gzdykpln HalimeElifYilmazKurt Bende de okb var hamile oldugumu ogrendigimde kestim suan 39 haftalik hamileyim hicbir sikinti yaratmadi cok sukur 😊
HalimeElifYilmazKurt Ezgiii pasiflora vermişlerdir banada verdiler akşamları içicem12 haftada ilaç sen başka doktorada danış böle zaman geçmiyor çünkü
HalimeElifYilmazKurt Ezgiii kar zarar durumuna bakıyolar içmediğin zaman ki halimizle çok daha zararlı oluyoruz forumlarda oku nice insan gebelikte kullanmış ve kullanıyorlar hiçde bişi olmamış
HalimeElifYilmazKurt Ezgiii evet brn şimdi pasiflora tamamen bitkisel şurupa başladım akşamları alıyotum ama bişi etki edeceği yok gibi sen önce kendini dinle ve başka bi doktora daha danış
HalimeElifYilmazKurt Ezgiii ayrıca kaş tane psikiyatriğr sordum hepsi 3 aydan sonra başlatıyotuz dedi onca hastaları içmiş Allahın izni ile birşey olmamış bnm şuan yaşadığım stres sıkıntıdan dolayı kasıklarıma ağrı giriyo bebek çokdaha kötü etkileyo ben Allah nasip ederde doğurursam emzirirken bile kullanıcam
Ezgiii HalimeElifYilmazKurt siz nelr yasiyosnz anltir msnz biraz bende surekli bi sknti hali ama yok boyle bsy icim cikiuo caprinti nefes darligi titreme asiri derece halszlk
Hasibeee HalimeElifYilmazKurt canım şuan 23 haftalık hamileyim çok kötüyüm panik atak beni yerle bir etti ilaca başlıcam ama sen naptın kullandın mı canım
Ayseeelif Ben aranıza yeni katıldım merhabalar 18 haftamın içerisindeyim.hamile kalmadan bir ay önce panik atak geçirdim ve ilk defa olduğu için şok olunca ritim bozukluğu yaşadım.bunu uzerıne hamile kalınca İlK uç ayım berbat gecti hep korku atak gece uyuyamama ölüm korkusu ve hersyy..şuan dört ay oldu ve hersy azaldı fakat aklımda her zaman mutsuz olma vesvesesi var ve hamileleiğimde beni mutlu etmıyor bu düşünce 😑ne olcak bilmıyrum gecmesni beklıyorum😑hcbrseye sevinme diyor aklım allah yardmcmız olsun😑😑