Charlotte85 bende şuan 23+2 haftalığım oksabar kullanıyorum sizin gibi göbekten ve benim nerdeyse ilk haftalarda çok morarmam ve kanamalarım oluyordu çok sert yapıyordum sanırım. Şimdi iki elimle vuracağım yeri büzüştürüyorum ve iğneyi batırdıktannn sonra hafifçe içine enjekte ediyorum ilacı sonra hızlıca çekiyorum . Sende öyle yavaşça dene canım. Benim doktorum göbekten yap herhangi bir yerine dedi ben hep göbek deliğimin yan taraflarına yapıyorum senin gibi bebeğe gelir korkusuyla . Ama doktorum en etkili yer göbek dedi canım. Benim bu hafta kontrolüm var sorucam karnım büyüdüğü için sorun teşkil eder mi diye. Ama hemen hemen burda okuduğum kadarıyla sonuna kadar göbekten vurulduklarını söyleyen kişiler oldu. Demek ki çocuğa iğne ucunun yetişmesi imkansız gibi bir şey ama biz hassas olduğumuz için yine de içimizde hep bir tereddüt var . Şahsen ben hep korkuyorum yavruma gelir mi diye . Daha önce bi kimyasal ve dış gebelik yaşadım o yüzden hep içimde bir korku oluyor. Rabbim sağ Salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimiz için , tüm anneler için 🤲🤲🤲🤲❤️