glbngms 30+6 dayım bende bel ağrılatı gece uykusuzlupu aldı başını gidiyo hafif hafif sancı gibi bşy de olmaya başladı🤭
Yasemincifci Bilgeferhat benimki iyi cabım çatlaklarım var onlar kaşınıyor enfeksiyonum var yanmam oluyor belim falan fazla ayakta durumca ağrıyor ona dikkat edyrm bi iş yapsrken dinlene dinlene yapıyorm bide sık idrara cıkuyrm onada alıştım😂
Yasemincifci Bilgeferhat çok şükür canım belini akşam yatarken destekle canım bacak aranada yastık al geçirdi derken tamamn yokmu etti😶
Yasemincifci Bilgeferhat ayyy😂 heycan yaptm çatlakların kırmızımuydı doktor tavsiyelimi aldın günde kaç kez sürdün
BMA Beyza12345 aynen canim ozellikle sag tarafim bazen agri giriyor okadar vuruyoki 🤗😍ama olsun onun icin deger
BMA Mamiii20 him bi hastalik veya bilinmesi gereken bisi yoksa sıkıntı olmz canim benim bana bakan dr yaomasi lazim oyuzden sezeryan tarihi bellicolsun ki omu yapcak yoksa baskasimi netlessin artik 75 gun kaldi
Mamiii20 BMA Allaha şükür bir problemimiz yok zaten devlette 39 a kadar bekletiyolar bir problem olmayınca