Elifbekir Kızlar npyonuz nasıl gdyor bnde hic belirti yok ya korkuyorum artık gelsin istiyorum birazdan doktora gtcem baklm ne diycek
Ruyam34 Elifbekir ayyy merak ettim doktorunuz sonrasını nst sancı çıkacak mı acaba 39 haftalığım bende 3 gündür regl olcak gibi belirtiler var hafif tuhaf sancı gibi onun dışında belim cok ağrıyor uzun süredir var bu ama nst de bu haftaya kadar sancı çıkmadı benimde akşam kontrolüm bakalım ne olucak . Bu hafta sonuna kadar doğururuz bellide :) doktordan çıkınca yazar mısını tekrar
Elifbekir Ruyam34 hemen yazarım canım merak etme benimde belim hix agrimiyir ama genital bölgeme ağrı vuruyor hep inş bu hafta içi kavuşuruz bebegimize
Ayseport Ruyam34 bende seninle aynı durumdayım aynı adet ağrısı var ara ara gelio gidio başka hiçbişe yok sancım falan da çıkmıo nst de açıklık da çıkmadı
Elifbekir Ruyam34 canım. Muane oldum ayın 8 ne kadar bekliycez doğum. Olursa gelcem olmazsa beklemeye devam alttan baktıkar hiç acolmam. Yok ama doktor 6 gibu gelir bnce diyor baklm.nolcak
mdn9o Elifbekir hala açılmam yok. Sancı da cıkmadı. 48 saatte bir görcem seni dedi. 40+0 dan sonra beklemek istersen kaka yapma riskini almış olucaz dedi. Suni sancı da açıklık olmadığı için veremem. Versem de sezeryana dönme ihtimalini artırırız diyor doktor 😭
Elifbekir Ayseport bnde o da yok ya baklm smdi ne diycek sadece iğne batması gibi ağlarım oluyor geçiyor
Ruyam34 Ayseport Doğuma hazırlık sancıları dedi bana doktor bu durumun telefonda sormuştum . Artık bu hafta veya haftaya gelir herhalde Bebişler çünkü vücut artık hazırlanıyor
Ayseport Elifbekir benimde kontorlüm çarşamba günü bakalım o zamana kadar gelicek mi ama hiç sanmıorm bide kordon riskim var omzuna düşmüş dolanabilir o yüzden sancın başladğnda evde çok beklmeden gel dedi doktor stresten bebek daha çok içeri kaçıo heralde
Melekkk26 Bende 39+3 deyim ne gelen var ne giden 🤷♀️ Geçen hafta Perşembe günü Çatı muayenesi oldum hiç açılmam yoktu. Nst de sancı da çıkmıyor 😔 bebeğim 3,600 kiloydu en son .sağlıkla gelsinler tek duamız bu 🙏😇
Ayseport Ruyam34 aslnda bende öle olduğnu düşünüodm artk emin oldum sancı geldkçe yaklaşıo artk demek ki diodum allah herkese kolaycıktan doğurmayı nasip etsin inşallah
Ruyam34 Elifbekir nst de sancı falan çıkmadı mı ? Doktor tahminleri genelde çıkıyor hadi bakalım cumaya kadar ne olacak 1 günde herşey değişiyor denildiği gibi hayırlı zamanda gelsin inşallah 🙏
Elifbekir Ruyam34 yok canım sancı fln herşey gayet normal. Keşke biraz açılma olsaydı ilk defa alttan muane oldum ama.açılma fln yok hayrlisi olsun hepimiz için naplm bekliycez canim
Elifbekir mdn9o bende bekliycez canım benim doktor 1 hafta sonra çağırdı olmazsa gine bekliycem duruma göre dedi ne açılma ne sancı var r bekliyoz
Ruyam34 Elifbekir muayene sonrası zaten bir iki güne Doğum belirtileri başlıyor alttan muayene amaçı o zaten doğumu hızlandırmak . Benim alttan muayene hiç yapılmayacak sancı ile gitmediğim sürece . Bakalım ne olacak :)
Elifbekir Ruyam34 bende ole düşünüyordum canım ama 39 geçince yapıyorlarmiş bende hiç hazır değildim bir an ansızın yaptılar inş olurda kurtuluruz
Ruyam34 Elifbekir yok Doktoruma ben 37 SEK’ten sormuştum ne zaman yapacaksınız die ben prensip olarak yapmıyorum dedi çok gereksiz bulduğunu söyledi herşey akışına göre ilerlemeli ve bide acı veren bir şey dedi gerek Yok dedi o yüzden dedim canım yapılmayacak die :)
Elifbekir Ruyam34 doğrudur canım. Bnde öle. Düşünüyordum ama.doktora inmeden ebe yaptı vlla 😀😀nyse bebisler gelsin artık gerisi umrumda değil ya