Aysesare Sever jahahahahah bizimki de öyleydi 😂😂😂 babaya tepki gösteriyor bana etmiyor 😂😂😂😂 sonunda doğdu da kurtardı beni hareket sayma derdinden
nurr_kbr Sever ben parmak uçlarımla uyarıyorum o tekme atınca hemen dokunuyorum çekiyorum sonra tekrar atiyor😂
Sever dml33 Aman Rabbim💥 korktuğum başıma gelcek benim ki gündüz uyumak gece de anamı ağlatacak desene 😭😭😭😭
dml33 Sever sanirim oyle oluyoms benimkide kafasina gore genelde sabah erken hareket ediyo bazen aksam duzensiz bisey olck 😄
Belinya Sever ben elimi nereye koysam oraya vuruyor bebişim. Sırt üstü uzan elini bir yerde sabit tut oynar herhalde seninkide.
Sever Belinya yok kız bizimki el koyunca duruyor işte ben koyunca belki devam ettiği oluyor ama baba koyunca hemen duruveriyor sıpa
Series26 Sever portakalı sık içine pekmez koy iç canım benim oğlan halı sahaya çıkmış gibi oluyor ☺️☺️☺️ Daha 18. Haftadayız ama baya güçlü vuruyor şimdiden 🤣 en çok onu seviyor deneye deneye buldum bende 🤣🤣🤣
Sever Series26 kız onu yapsam bende sahaya çıkmış gibi olmazmıyım😂😂😂 şaka bi yana deniyicm kaç dakıkada etki gösterir
Series26 Sever olmazsın canım ben sık sık içiyorum demir emilimi en iyi öyle oluyor çünkü ilaç kadar faydalı 😂 valla ben iki yudum içiyorum 2 dkka geçmeden başlıyor 😂😂😂
Huzur20 Sever 38+5im inan bazen çok yoruyo hareketi çok rahatsz ediyo göğüs kafesime ayaklarını dayiyo çok zor şimdi keyfini çıkar bu halinin
Sever Huzur20 ya bazen ayağını alta doğru dayayınca bende korkuyorum ilerde daha sıkıntılı olur diye ama şimdide heves heyecan naparsınız🤓🤓
Rabiaeser Sever hahahhh gülesim geldi canım yaa aynı benim durum Ben elimi koyuyorum oglum atıyor babası koyuyor atmıyor😂 fazla atmıyor ama benim ki ara sıra çok tekmeleyen bir bebiş degil 😏halbu ki bazı arkadasların bebişleri ne çok atıyor tekmeliyor 🤦🏻♀️😏
Ssraa Şuan benimki sanırım uyuyor ama ters bir hareket yaptım ve onun hareketini hissetmek istiyorum. Normalde sabahları uyumazdı😁 yani bi düzen oluşturmuştuk sanırım😁 neyse nasıl uyandıracağım eğer uyuyorsa da, hareketini hissetmem lazım
Deletedmom277 Sever mutluluktan tekmelemiyor canım o kadar yüksek seste bebekler tedirgin olur lütfen araştır bu konuyla ilgili söylenenleri sinemaya bile gidince o sesten ürken bebekle var