Sever Kızlar 17. Haftadan beri hareketlerini hissetmeye başladım 21. Haftadayım elimi koyunca tekmesini elimle hissediyorum tam hareket ederken babası Elini karnıma koyunca duruyor adamcağız daha hissedemedi deli olcak 😂 yengem hamileyken kendi karnını ovunca bebeğini hareket ettirirdi var mı sizinde yöntemleriniz deneyeyim yoksa zavallı babası hiç göremicek😂😂 çikolata ye uzan demeyin o bizde işe yaramıyor ☺️
esractn Sever benimkiler, ikizlerim; ceviz yiyince hareket ediyo genelde 25 haftaligiz cikolata yememle her zamn hareket etmiyolar hatta çoğunluk hic etmiyolar ama ceviz yedigim zamn hemn hareketleniyolar🙏🏻🤲🏻
Gulaykara17 Sever ilk zamanlarda bende de öyleydi bi tek bana hareket ediyordu ilerleyen zamanlarda hareketler daha da sıklaşınca babası da denk gelir şuna 34. Haftadayız anca istediğim zaman hareket ettirebiliyorum karnımı ovarak. Anlayacağın şans işi gibi bişey şimdilik 😍
Sever Busra280607 geçen düğüne gittik düğün boyunca tekmeledi ama onuda her zaman yapmıyor keyfi ne zaman isterse 😂
Sever esractn cevizden çok tiksindim yiyemiyoruz malesef hamilelikten önce kilo kilo yesem doymazdm ☺️
dml33 Aysesare bn salliyorm 34 olcz nerdeyse yine isterse oynuyo uyusuk cocuk doguncada boyle uslu olsa bari simdi korkutuyo beni hareket etmedikce 😄
Sever dml33 benim ki de gündüz uyuyor gece uyanık umarım doğunca böyle olmaz yeni doğum yapan bi arkadaşm karnında hangi saatlerde uyanıksa doğunca da onsaatlerde uyanık oluyor dedi 😿😿😿
Sever Geçen düğüne gittik fazla ses olunca çok harelet etti aslında ama onuda her zaman yapmıyor sıpa 😂
Deletedmom277 Sever mutluluktan tekmelemiyor canım o kadar yüksek seste bebekler tedirgin olur lütfen araştır bu konuyla ilgili söylenenleri sinemaya bile gidince o sesten ürken bebekle var
Sever Aysesare ben artık karnımda dönmesini bile hissetmeye başladım da baba sabırsız acaba beni sevmiyor mu diyor deli ya 😂😂😂
dml33 Sever aynen ablamda bana oyle dedi gece cok hareketliyms yeğenimde dogdu 2 yasina gircek hala gece uyumuyo 😄😄
Aysesare Sever jahahahahah bizimki de öyleydi 😂😂😂 babaya tepki gösteriyor bana etmiyor 😂😂😂😂 sonunda doğdu da kurtardı beni hareket sayma derdinden
Masalmom Sever daha yeni yeni hareketlenmeye başlamış annesi haftaları ilerledikçe artık durda uyuyalim diye çekişeceksin bile ona ama genel olarak tatlı şeylere daha çok tepki veriyorlar bu haftalarda az daha ilerlesin hicbirseye gerek kalmıyor merak etme uyanınca tekmeyi bir vuruyor kalk be kadın acıktık burada diye o zaman babası nenesi hepsi hissediyor 😂😂😂
Seher_ Sever bende ilk tekmesini babası elini koyduğunda hissetmistim doğum gününde babasına hediye verdi ilk babası hissetmiş oldu aslında eliyle şimdide ne zaman babası elini koysa başlıyo tekmye 25 haftalıgiz ilk tekmesini 21 de hissettik😂
Sever dml33 Aman Rabbim💥 korktuğum başıma gelcek benim ki gündüz uyumak gece de anamı ağlatacak desene 😭😭😭😭
mockingbird Sever valla bizde durum tam tersi. Hamileliğimin başından beri eşim sürekli karnımı sevdi, okşadı, konuştu. Oğlumda babasını duyunca hemen hareketleniyr. Tepki veriyor.😊