Yasemin9420 Nidaaa3441 yanlış yazmışım 😬 38+ olduk. 🍉 büyüklüğündeymişiz. Sancılarınız ne alemde. Benimki düzensiz ama her an tetikte olmak da açıkcası yordu 😒
Nidaaa3441 Yasemin9420 38+4 bizde canım sancılar dediğin gibi yalancı şeklinde düzensiz yorulunca ağrıyor ayakta durunca çok kasılmam oluyor birde yatarken kalktığım zamanlar çok ağrım oluyor kasıklarımda o kadar
Nidaaa3441 Hayta hayırlısıylaa gelsin bebişin normal olsun istiyorsan şimdiden başla bence egzersizlere canım nisan sonuna kadar bebiş çok büyümüş olur zorlanabilirsin belki
Kdrszn Nidaaa3441 çatı muayenesini neye göre yapıyorlar sancı olunca mı yani çünkü ben çatı muayenesi olmadım
Nidaaa3441 Kdrszn nst ye girdinmi canım ? Normalde 37 den sonra eğer sancın çıkarsa doktorun uygun olup olmadığına bakıyor çatının eğer uygun değilse sancılarının seni zorlicağından sezeryan günü veriyor
Nidaaa3441 Kdrszn yok her anne öyledir bence son günler inanılmaz sitresli heyecanlı çöl farklı ya 😍😊
Hayta Nidaaa3441 mahfoluyorum zaten yürürken falan 2 hafta önce gittiğimde kanala inmişti. Squat rahatlatıyor biraz
Kdrszn Nidaaa3441 nst ye giriyorum ama hiç sancı Yok ve doktor buna rağmen normal Doğum olacağını söyledi 🤔 yarın sabah yine gideceğim kafam karıştı ya
Kdrszn Yasemin22 ay bu Doğum olayı çok karışık bişey bana da 41. Haftaya kadar yolumuz var dedi sancının olması için bekleyeceğiz
Zerin Son 6 bizde de 😌dogum korkunuz var mi hanimlar varsa nasil yeniyorsunuz normal dogum diyor doktorum cok korkuyorum
Nidaaa3441 Zerin nedendir bilmiyorum ama korkum yok ilk hamileliğim sadece biran önce kavuşma duygusu oluştu
Huriye92 Yarın sabah 9-10 gibi sezeryan ile doğum yapacağım bormal bekledik ama olmadı 40+0 da doğuruyorum
Nidaaa3441 Huriye92 ayy demek ilk nisan annemiz sensin canım tebrik ederiz Allahım sağlıkla nasip etsin 😍