Ruyam34 Nidaaa3441 ayyy evet artık Nisa’n a girdik cok heyecanlı Şafak 7 benim Rabbim bir avazda doğurmayı hepimize nasip etsin inşallah
Nidaaa3441 Susam_Annesi ay benden 1 gün önce nede güzel yaa inşallah burada doğum hikâyelerinizi okumakta nasip olur 😍
Kdrszn Bizim 1 Nisan güya ama tık Yok ve normal Doğum olacağını söyledi doktor ben çatldadım artık merak ve sabırsızlık gelsin artık kızım yaa 🙄
Nidaaa3441 Yasemin9420 30 dan sonrası bana pek geçmedi açıkçası 38 e zor bela geldim gibi ama bak bitti sonuna geldik resmen 😍
Kdrszn Nidaaa3441 Ay inşallah canım vallah şu son günler 9 ay gibi geldi bitmiyor ya Yada ben çok sabırsızım ☺️☺️
Yasemin9420 Nidaaa3441 yanlış yazmışım 😬 38+ olduk. 🍉 büyüklüğündeymişiz. Sancılarınız ne alemde. Benimki düzensiz ama her an tetikte olmak da açıkcası yordu 😒
Kdrszn Nidaaa3441 çatı muayenesini neye göre yapıyorlar sancı olunca mı yani çünkü ben çatı muayenesi olmadım
Nidaaa3441 Kdrszn yok her anne öyledir bence son günler inanılmaz sitresli heyecanlı çöl farklı ya 😍😊