Nidaaa3441 Sura2 bende öyleyim canım ailem uzakta herbirşeyi tek başıma yaptım zor oldu ama zevklede yaptım temizliğide yavaş yavaş hallediyorum 😊
Umybscn Nidaaa3441 Normal inşallah 🥰☺️ Küçük küçük ağrılarım başladı adet sancısı gibi ama daha tık yok sizde durum nasıl
Nidaaa3441 Umybscn ben gece sancılandım biraz 🙈 diğer sancılardan farklıydı mideme de etkisi oldu durduk yere bulunmaya başladı bel ağrımda oldu bekledim ama sabahında geçti bakalım neler olucak 😊 38+6 günlüğüzz
Duyguanneoluyor Nidaaa3441 23 gün kaldı ve düşündükce inanamıyorum günler haftalar ayları bitirdik şimdi tek düşüncem sağlıklı bi şekilde kucağıma almak.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızllar ❤
Nidaaa3441 Duyguanneoluyor Evet canım ama bu son günler daha beter geçmiyor sanki aylar geçiyor son 5 nasipse 🙈❤
Nryseda Nidaaa3441 37+6 yken yani Cumartesi günü yaptım. Bebeğim küvezde. Ben evdeyim. Dua edin. Lütfen
Dnzcngz Zey0502 şuan aynı durumdayım. 39+5 hiçbir belirti yok. Böyle giderse cuma günü suni sancıyla başlatcaklar doğumumu.
Nidaaa3441 Benim sancılarım başladı 8 dk da bir geliyor dua edin bana anneler. Panik yapmalımıyım yoksa suyumun gelmesini beklemelimiyim 🙈🙈🙈
Zey0502 Dnzcngz Benimde perşembe başlatılacak sabahtan yatışım yapılacak. Napalım her şey nasip. Gelen giden yok 😔
Nryseda Zey0502 Allah razı olsun canım. Nefes alması sokıntılıydı. Birde ciğerlerinde su vardı. Bende de akıntı vardı ondan diyor doktorlar