Sura2 Enguzelmucizem canım ben dün gittim dönmüş dedi baş geliş şuan 😇 ama doktor bu bebek çok hareketli tekrar makat olabilir dedi haftaya neteleşecek bakalım normal mi sezeryan mı?
sulfat GulKeskin bakalım ilk hangimizin bebişi gelicek ozaman takip edelim birbirmizi😊 bebeğimin cinsiyeti erkek buarada sizinki?
Nidaaa3441 031965 benim son 9 daha yeni yeni başladı nst de sancılar bakalım ne zaman gelir ne kadar sürer
DuduNur Nidaaa3441 hayırlısı olsun canım hepimizin hakkında benim sancim düzenli cıktı ama gelmedi prensesp🤷♀️
Nidaaa3441 Kvldn aaa neden aslında çok güzel ilki normal olmuş tatmışsınızda o duyguyu biz neyle karşılaşacagımızı bilmiyoruz bile 😊
ebru23 Nidaaa3441 sukur nisan ayindayizz son 26 gun ama nisan sonuñu beklemek istemiyorum ben 😂 sabirsizimm
Sura2 Nidaaa3441 kolay gelsin valla bende öyle yoğunum ki ancak telefon alabildim elime gurbet ellerde zor valla temizlik Bi yandan hazırlıklar bi yandan 😕
Nidaaa3441 Sura2 bende öyleyim canım ailem uzakta herbirşeyi tek başıma yaptım zor oldu ama zevklede yaptım temizliğide yavaş yavaş hallediyorum 😊