Maviyesil121212 Serays eşim çocuğa bir şey olur diye korkuyo :( birlikte doktora gittik sordum özellikle eşimin yanında, ilişki açılmayı kolaylaştırıyor mu diye alakası yok dedi kestirip attı adam
Nurdanberen Guzel_ailem Etkisi olur umarım. Rabbim bu mübarek gunler hürmetine hepimizi tek sancida kurtarsin. Bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşAllah💐 Bu duyguyu tatmak isteyenlerde Rabbim nasip etsin
Serays Guzel_ailem merdiven inip çıkmak kalp ritmini ani etkilediği için önerilmiyor. Doktorum da bizzat onayladı merdiven gereksiz yorar kalp atışın tavan yapar dedi
Hasretim1018 39 +2 olduk an itibariyle ama ses soluk yok daha yarın doktor kontrolü var bakalım ne diyecek bence vakti saati vardır zorlamanin bi anlamı yok sabırsızlıkla bekliyoruz ama çok hafif sancılar var bende birde bu aksam çok kasiliyor inş minik paşam gelir artık hepimize hayırlı doğumlar
Cansu1234 39+0 bizimde gelen yok suni sancida almak istemiyorum ama nisan kızları nazlı oluyor onu anladım 😊
Bahcedomatesi Cansu1234 aynı günümüz alt kısımlarımda adet olacak gibi bi hal. Kendimi çoo dinliyorum o yüzden olmayan şeyleri varmış gibi mi hissediyorum ki😂😂
Hasretim1018 eeylem Rabbim bir avazda kurtarsin canım 💜💜sizde gece 12 bekleyenlerden misiniz ben o saattenden önce uyuyamiyorum
Serays Maviyesil121212 hangisine inananacaz benim doktorum da normal doğumcu ilk kızımda normal doğdu
Maviyesil121212 Damla21koksal birinin dediği diğerini tutmuyo sonra internetten araştırınca bozuluyorlar 🤷♀️
Fison Kadirnur ne yaparsan yap kendi keyfi ne zaman gelirse o zaman geliyorlar bende çok çabalıyorum ama gelen giden yok 😂🤔