Cennet_kokulum07 Aslicrn evet çok tatlı bir kadın ve çok memnunum Allah nasip ederse sonuna kadar devam etmek istiyorum canim sen kaç haftaliksin
Aslicrn Cennet_kokulum07 bende ayni sekilde insallah sonuna kadar ona gidermm 7+5 benim yeni daha canim senin?
Cennet_kokulum07 Aslicrn amin inşallah canim hepimizinkini sağ salim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin insallah
Aslicrn Kayraruzgar 3 gun var aramizda 😍 mujde sekerogluna gidiyorm medstar topcularda sen canim? Neresinde oturuyosn ben muratpasa 😊
Kayraruzgar Aslicrn bende larada oturuyorum 12 haftaya kadar iş yerinde takip ediliyorum sonra ünal yirmibeşe gideceğim☺
Aslicrn Kayraruzgar bugun doktora gttm benim bebis gec dollenmeymis normal gunune yetismis 8+2 olmusuz sana yetistim😂 lara yakinmis canim unal beyide duymustm ona gidicektm ama ozel muayene acti diye duydm dimi
Kayraruzgar Aslicrn evet cnm özel mua açtı sanem çimenle doğumuda topçularda istiyorum en iyi yeni doğan orda olduğu için ooo çok güzel beraber devam edeceğiz desene bu serüvene 😍💕
Aslicrn Kayraruzgar evet canim haberlerini bekliyorm seninde kaybetmeyelm birbirimizii 😍 ayni donemde alcaz insallah kucagimiza. Bende dogumu topcularda istiyorm bi aksilik olmazsa mujde hanimla devam edicem hep cok tatli bi doktor zaten