SaraServer Allah herkesi sağ sağlam kurtarsın bebişlerinizi sağlıkla alırsınız inşallah, biz bebişimizle 1 aylık olduk artık😂🥰🤰🏻🤱🏻
Halideulug Kızlaaarrr bende 24 haftalık oldum akdeniz şifada kerim emrah yavuza gidiyorum ama hastane hakkında pek iyi şeyler duymadım galiba hemşireler ilgisizmiş biraz😏 olimposta mustafa derda var ona gitmeyi düşünüyorum birde
Esraprlk Halideulug bende Kerim Emrah beye gidiyorum canım en baştan beri 39+4 olduk benim oğlumun gelesi yok ama bu zamana kadar doktordan memnunum ilgili güler yüzlü 😊
Halideulug Aslicrn o doktordan da çok memnun kalanlar varmış araştırdım baya bi ama o kadar çok doktor var ki insan şaşırıyor hangisine gideceğine 😋
Cennet_kokulum07 Aslicrn evet çok tatlı bir kadın ve çok memnunum Allah nasip ederse sonuna kadar devam etmek istiyorum canim sen kaç haftaliksin
Mrvylmz61 Aslicrn merhaba müjde hanımın muayene ücretini yazar mısınız. Bende doktor arayışındayım Antalya merkezde🤦🏻♀️
Halideulug Esraprlk doktor zaten çok ilgili ve güleryüzlü bende açıkçası değiştirmek istemiyorum ama arkadaşım geçen doğum yaptı hemşireler ve çocuk doktoru çok ilgilenmemiş. Doktordan çok memnundu o da
Aslicrn Halideulug evet bende cok arastirdm cok doktora gttm ama mujde hocanin yeri cok farkli gercekten sanki doktor degil arkadas seninle heyecanlanir herseyi anlatir sorar asiri guler yuzlu tatli dilli daha nolsun😂