Sngl_mhmt 19+3 olduk hala kusuyorum bide sürekli kabırgalarım batıyor yatamıyorum. Ama artık şiddetli şekilde tekme yiyorum 😂
MrvUmt Bizde 18+5 deyiz oğlumla ☺️Bel kasık agrılarını doktoruma sordum kese büyüdükce bebek büyüdükce bunlar olucak ddi ve mutlaka ayaklarınızı sıcak tutun iltihap olmasın 💙😇
Saratln MrvUmt ay inşallah onun içindir 1 ay oldu kontrole gitmedim iyice merak ettim bide herkes tekme hissettim diyor ben daha hissetmedim bişey
Nisansimge 18+2yiz kızımla haftada 2 proluton iğne vurunuyoruz kalçalarımın ağrısını geçtim sanki bebek çıkacak gibi oluyor bazen aşağı ittiriyor sanki kendini korkuyorum karınımım içi çok acıyor elimi değdiğim anda sizdede var mı aynısı
Slncmlkcr Saratln bende öyleyim yakın zamanda kendilerini belli ederler inşallah miniklerimiz seninkinin cinsiyeti ne belli mi
Minejjan 10. Haftadan beri sırt ağrısı yaşıyorum 19 haftalık olduk hala sırt ağrım var bazen çok dayanılmaz oluyor inşallah geçer :(
Elifsph Saratln bendr bu sabah onun kıbırdamasıyla uyandım böyle karnım gerildi gibi kasıklarıma bir aprı girdi bizde iyiyiz çok şükür ama bugün biraz kasık ağrım vardı oda geliştiği için normal zaten
anapanda12 Arbie normal lolanları sıkıntı değil ama yağlı olanlar çok beter Allah'tan morarma falan olmadı
Tugbanurbulutt_77 Saratln 18 haftalık hamileyim kasık agrım çok fazla bi kaç gündür belim de ağrıyor tabi
Slncmlkcr Saratln isim buldun mu ben hala bulamadım ne koyacam var fikir baya ama secemıyorum içime sindiremiyorum bi türlü
Saratln Slncmlkcr ben bekarken ömer aziz düşünüyordum ama aziz Allahın isimlerinden olduğu için Abdül eklemek gerekiyormuş.. bende öyle pek sevemedim.. Ömer Asaf diyoruz şimdilik
Slncmlkcr Saratln asaf ismi çok güzel gerçekten benimde çok yakın bi arkadasım oğluna koydu ismi gibi yaşasın inşallah