Erkekanasi Hamileanne çok komiksin cnm çalışan anneleri yüceltmek çalışmayanları yermek gibi bir kastım yoktu neden alındın anlayamadım. Haftasonu hamile kotumu giyiyorum üstüne bi gömlek yada kazak temiz temiz ve rahat. Fakat iş yeri malesef öyle olmuo üstelikde müfettişsen.
seymaveminik Ya ben de kumaş pantolon giyiyorum işte 17+4 benim bebişim de. Kilo almadım ama karnım belli oluyor eski pantolonlarım hiç olmuyor. Geçen hafta 2 tane Lcw dem aldım 2 tane ama çok kalitesiz geldi bana başka da bulamadım mecburen giyiyorum ben de 🙁
Erkekanasi seymaveminik bende lcw dekileri çok kalitesiz buldum elbise daha rahat olur diye düşünüorum en azından diz hizası olması lazım öylesinide bulamadım
Elifrana Ben de bol tunik alıyorum genelde, bi beden büyük ya da salaş model kazaklar. Pantolonu da de facto dan almıştım 2 tane, bi tane de tayt. 24. Haftamdayım şimdilik idare edebiliyorum bakalım ☺
Oge Erkekanasi lcw ve defactonun internt sitesinde daha fazla seçenek var oralardan bakın isterseniz mağzada zevkinize uygun bulamazsanız ben elbise tavsiye ederm çok daha rahat oluyor pantalon belli bi saatten snra sıkıo aşağı kayıo vs onun dışında hm de çok güzel üst olarak oxxo dan büyük bedenlerede bakabilrsnz large a faln ama malesef orda xlarge yok gebe markasıda çok güzel ama nedense kıyamadım o kadar para vermeye ben indirimede denk gelmedim. Eşim daha hevesli bu konuda ama ben acıyorum mont bile almadım 🤣🤣🤣 bol kesim montm vardı bi düğmesini açık bırakıom şalla falan giyiyorm
iremb Erkekanasi H&M de çok güzel ve kullanışlı ürünler var fiyat performans olarak en makullerinden diyebiliriz isterseniz bakabilirsiniz
baharclk Erkekanasi ben 7. Ayimdayim hala gardrobumdan giyiniyorum taytlar falan almstm üstler zaten genelde oluyor. Hamilelik psikilojisine hemen girip kendimi agirlastirmak istemedm calisiyorum malum once kafa olarak dinc olmam lazm. Ama artk ağırlaşmaya basladm e zatn cikmama 1ay kaldi. Şimdi bir adet hamile pantolonu birde önü bebekli üst alicm klasik olarak 😁 Siz resmi kurumdaymissiniz ama onlarn hamile icin olani yokki 😐 belkide vardrda ben denk gelmedm napcksinz
Alinmavi Erkekanasi lcw de elbiseler ve pantolonlar var hem iste hem sosyalde giyilebilen tercih ettim. İşimi de gorduler. Gebe magazasina bakmistim ama cok pahali geldi zaten 3 4 ay giyilecek seylere o kadar vermek istemedim. Ama forumda indirimden Gebeden cok cok uyguna pantolon alan vardi takip edin isterseniz. İyi bir marka. Simdi artik evdeyim yasasin tayt diyorum 🙌
Oglusumm Erkekanasi Ebru maternity de güzel kiyafetler var cnm.ben ordan baya aldim hatta asiriya kaçtım sanırım 🙈bi de lcw de güzel üstler oluyo bakabilirsin.haa bi de IŞŞIL hamile dunyasinada bakabilirsin.ordan da gözüme kestirdigim bi kac kiyafet var ama şimdilik kendimi dizginlemeye çalışıyorum 😂
Aysenurtsr Lcw den bir tane siyah pantalon almistim ama cok kalitesiz geldi surekli tuy topluyor. Ben de genelde elbise ve uzun tunikler tercih ediyorum okulda onlugun altina, daha rahat ediyorum.
Fasulyeemm Hamileanne 14 haftalik gebeyim. Gecen hafta carsamba lekelenmem geldi ve progesteron basladi doktor su sebepten lekelenmen olmus diyemedi. 5 gun istirahat verdi iliskiye araverin bu sure zarfinda dedi. Lekelenmem 3 gun surdu sonra akintim bormale dondu.Gel geleim biz bi halt yedik 5 gun gecti diye dun iliskiye girdik ve iliski esnasindada leke geldi. bu cuma kontrolum var progesteronu hala kullaniyorum ama boyle bisy yaptigim icin cok pismanim ve korkuyorum. Basiniza boyle bisy geldimi yada bilginiz varmi ?