Erkekanasi Göbeğim yeni yeni çıkmaya başladı artık kıyafetlerime sığamıyorum ve işte resmi giyinmek zorundayım nerelerden nasıl giyiniorsunuz hamişler?☺
BesteCanerKutluzolu Erkekanasi gebe diye bi mağaza var orda daha klasik giyimler de bulunuyor ben almadım hiç çalışmadığım için ama çok şık klasik kıyafetler gördüm oraya da bakabilirsiniz
Tunti Erkekanasi Canım ben mango, twist, zara, roman dan falan büyük beden elbise alıp onları giymiştim. Hem daha rahat, hem daha şık oluyor.
uleKurbanKazan Hamileanne pantolon giyme zorunluluğu yok çalışmayan hamilelerin mis gibi taytla rahat rahat gezersiniz çalışanlara klasik giyinmek zorunda olanlara bu durum zor tayt giyemiyoruz spor ayakkabı giyemiyoruz şile bezi olmasa da fark var bence 😊
Esmagnc Hamileanne Resmi giyinmek zorunda olduğu için yazmış çalışamayanlar çuval giyiyor mu diye sormamış 🧐
Erkekanasi Hamileanne çok komiksin cnm çalışan anneleri yüceltmek çalışmayanları yermek gibi bir kastım yoktu neden alındın anlayamadım. Haftasonu hamile kotumu giyiyorum üstüne bi gömlek yada kazak temiz temiz ve rahat. Fakat iş yeri malesef öyle olmuo üstelikde müfettişsen.
uleKurbanKazan Esmagnc saçma sapan cevaplar donla da gezsen olur evdesin nasıl olsa diyeceksin olmayacak kadının en büyük düşmanı kadın 😒
Hamileanne uleKurbanKazan kötü konuşan birini görünce hemende destekledin canm kendin ol bence çünki ilk msajın gayet seviyeliydi 🤦♀️🙄 başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin 😏
uleKurbanKazan Esmagnc aynen vallahi şu platformda bile insanlar rahatlamak için bilgi edinmek için geliyor cevaba bak amaca bak pes
Hamileanne Esmagnc canım ben tc sağlık bakanlığında hemşireyim bil istedim oturmaya vaktim yok ne yazıkki ama boş konuşanlara her zaman cvabım var 🤫
gulcins Bi tane hamile pantolonu aldım adettendir diye,bazı pantolonlarım çok strechti onları giymiyorum ama çoğu pantolonum oluyor henüz 21hafta 2 günlüğüz karnım çok çıkmadı yani belli olmuyor henüz gebeliğim🙈
Arya92 Bizde resmi giyinme zorunluluğu yok ama tayt üstüne tunik tercih ediyorum.ya da uzun hırka.birtane hamile taytı aldım normal taytlarim oluyor.tunigin ya da uzun kazağın altına giyiyorum. Siz de tunik elbise alıp hamile corabiyla falan giyerseniz daha rahat olur.diye düşünüyorum.internetten ben birkaç tunik aldım ama hamile için degil normal daha can gelenlerden morhipodan beğendiğim markalardan.
Aysealty Erkekanasi lcw dan pantalon aldm cnm siyah.kumaş pantolon bulmak zor gerçekten.üzerime trendyolda milla diye bi butik var normaldede hep alırdm ordan kalıpları biraz büyük 38giyerken bluzları 34alırdm zaten.smdi 38-40alınca oluyor hem boylarıda uzun oluyor☺Elbiseyle cok rahat edemiyorm ben bankacıym kasaya falan takılıyor corabım sürekli😅martın ortasnda izne cıkıcam artık o zamana kadar idare eder bunlar beni ☺
Fasulyeemm Hamileanne 14 haftalik gebeyim. Gecen hafta carsamba lekelenmem geldi ve progesteron basladi doktor su sebepten lekelenmen olmus diyemedi. 5 gun istirahat verdi iliskiye araverin bu sure zarfinda dedi. Lekelenmem 3 gun surdu sonra akintim bormale dondu.Gel geleim biz bi halt yedik 5 gun gecti diye dun iliskiye girdik ve iliski esnasindada leke geldi. bu cuma kontrolum var progesteronu hala kullaniyorum ama boyle bisy yaptigim icin cok pismanim ve korkuyorum. Basiniza boyle bisy geldimi yada bilginiz varmi ?