BMA Gulay77 canim biraz daha gec git yoksa sanada benim gibi bos gebelik der kafayi yersin ben 5+2 de gittin kese vardi bebek yoktu kalp atisi yoktu 3 4 gun agladim 10 gun sonra tekrar gittim duyduk oyuzden bekke biraz
Cansu34 BMA Aynen bana da git hemen diyenler var Hemen gitmeye gerek yok Annemi dinlicem ve üç gğn sıra falan gidicem
yigitmom_ BMA bende 5+2'yim yarın ilk defa gidecem benide gitmedim diye korkuttular yok belki kese yoktur falan dediler yoksa 7 haftalik olmadan gitmek istemiyorum ama yarin bi gidicem
Cansu34 Gulay77 Ne biçim insanlar salla onları En mutlu gününde vız gelir onlar Benim de 20 çıktı işte İki gün geçe ama ümitliyim Haftaya tekrar gidicem
Edapkdmr Gulay77 adet olmadığım ilk gün gittim kan verdim sonucum 21 çıktı 2 gün sonra gel dediler 2 gün sonra da 41 e yükseldi hamilelik var mı yok mu hiç bi şekilde bişey denilmedi aksine daha çok küçük belki tutunmaz dediler ve günlerdir içim kan aglıyo napıcam onu bile bilmiyorum kaldım iyice sen hastanedeymişsin bilirsin böyle durumları gebelik kaç haftalık olmuş oluyor
Gulay77 Edapkdmr kuzum 2 günde 2 katına artması iyi diyorlar belki çok erken olabilir 2 günde bir kan ver sen içini ferah tut hayırlısı için dua et bol bol ben günlerdir öyle yapıyorum🙏🏻🙏🏻İnşallah hamişsindir
yigitmom_ BMA ya baska birseyse gec gidersem önlem alinamazsa diye korku girdi içime canim valla bende bilemiyorum napacagimi
Hsrtm Gulay77 ben çok erken öğrenmiştim betam 160 dü daha 5 hastalıkken kese 7 haftalık ken kalp atışını duyduk şimdi ise 32.6 günlüğüz paşamla 💙
BMA yigitmom_ canim bos gebelikte vs süresi var zaten 12 haftaya kadar falan bisi olmuyor beklesende ama sen bilirsin tabiki
BMA yigitmom_ benim bildigim okadar zaten dr da dedi bekleyelim 10 15 gun ben 10 gun sonra gitmistim duydun canim nette de yaziyir bakabilirsin canim
Ruhsuz Gulay77 tamamen cekemenezlik Baska acıklaması yok Rabbım daım etsın cnm sag salım kucagına almayı nasip eder İnsAllah
Deletedmom429 yigitmom_ benimde mart 2 adet tarihim kuzum ocak 1de kalp durmasindn kurtaj oldum ve bu ay korunmadk doktrda dedi ve ben bgn adet gnu cuma kan vrdm belirtilrm vrdi adet olck gbi his agizda metalik tat kan soncu 84.81cikti yrn doktoryna gidecegm pihtlsma testi vrm dha cikmadi cikana kdr aspirin fln istcm bnde bu sfr ayni sylri yasarm die korkuo glio yda bos gebelk dis gebelik snra yk diorm bu sfr gzl olck fln gguslrm sizlamio sdce sisip iniolr idrr bulanik agzmdada metalik tat vr ins degrm yarin katlanmis olr 🙏😒
Gulay77 Deletedmom429 inşallah canım 🙏🏻 Hep pozitif düşün bazen bende ya değilse diye aklıma geliyo hemen kafamı toparlıyorum şükür ediyorum 🙏🏻🥰