Minikdunyam seraap işte en korktuğum şey 2 ay oldu Doğum yapalı ve hala ilişki yaşamadk 🤦🏻♀️ Ama evlendiğimden beride 2 yıl oldu o zamanda korunmak için özel bişey yapmadık eşim korundu hep. Spiral taktırmak istemiyorum işlem beni geriyor bilemiyorum ne olacak
seraap Zeynpaysimannesi aynen canim bende de durum o biraz korundugum halde esim cok korkuyo bana bisey olur diye doktor aldir falan der diyo da ben asla aldirmam
Yagmurrr seraap hayır hiç zorlanmıyorum bana da aldır dediler aldırmadım sadece son aylar biraz zor geçer dedi doktor
Zuzu97 seraap durumum iyi gibi ama ağrılarım oluyo sürekli ağrısız günüm yok resmen..oğlum küçük olduğu için kucağıma falan alıyorum ondan..37.haftada doğum olacak inşAllah🙏
SevgibiR DemetDigesu acimiyor bele igne kan alma iğnesi kadar korkma 6 çocuk oluyor mu ya sezeryanlan o dikiş nasıl kaynıyor tekrar
DemetDigesu Ayseymen canım her kardes aynı olmuyo kanlı bıcaklı olanlarda var benım kapasıtemı aşar bu saglıklı gelsınde baska yapmıcam. canım spıral kullanamıyorum kanser gecmısım var doktor hormon ıceren herseyı yasakladı
Ayazayaz seraap benim görümcem sezeryandan 2 ay sonra hamile kaldı bebeği 11 aylıkken doğurdu çevremde var böyle örnekler sıkıntı olmuyor zaten doktorlarda 1 sene girmesini öneriyor